Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik a jobb 3D-s szoftverfej...

Melyik a jobb 3D-s szoftverfejlesztő?

Figyelt kérdés
Én és a haverok elkezdenénk készíteni egy játékot!De viszont azt nem tudjuk hogy melyik a legjobb program amivel kezdhetnénk!C++ programozás megy!Pascal nyelv!Basic!Melyik program a legjobb 3D-s játékkészítő progi?(3D Game Studio?)
2011. júl. 5. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:
puszta c++ elég lesz, nem holmi játékkészítő program...
2011. júl. 5. 22:05
 2/6 anonim válasza:
C++-t ajánlom, OpenGL könyvtárral. A C++ csak maga a nyelv, a grafikai dolgok OpenGL-ből jönnek.
2011. júl. 5. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:
én nem akarom elvenni a lelkesedést, de viccesek vagytok :) honnan megy a c++? könyvből, tutorialból? a coder nem tudja, milyen környezetben akar fejleszteni? nagy jövőt jósolok a játéknak :)
2011. júl. 5. 23:05
 4/6 anonim válasza:
Ja igen, azt elfelejtettem mondani, hogy először meg kell tanulni programozni rendesen. Ez úgy 1 év, intenzíven fél év. Aztán a grafika ugyanennyi. Azután lehet majd játékot készíteni.
2011. júl. 5. 23:11
 5/6 anonim ***** válasza:
igen, hogy normális tanácsot is adjak, először ne c++, meg 3d. mert semmi sikerélményetek az nem lesz :) írjatok egy amőbát, meg egy tetris-t az alapoktól, aztán utána bele lehet vágni az egyszerűbb 3d-be, ha még mindig annyira egyszerűnek tűnik :)
2011. júl. 5. 23:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ!És meg is fogadok néhány tanácsot!Annyi itt náluk a jó hogy mindannyian programozónak megyünk és már tanuljuk is!Elég sokat tudunk sőt többet is mint kéne!És a csapatban a tanárunk is benne van!Mivel azt mondta hogy régi álma egy játék készítése!Csak ő persze nem egyedül akarta!Tehát vannak okosok is a csapatba!
2011. júl. 6. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!