Miért nem tudom telepíteni az Windows xp-t, vagy miért indul újra a laptopom?
Figyelt kérdés
olyan problémám lenne, hogy most vettem egy használt laptopot, és még el nem hoztam az eladótól a szemem előtt hozta működésbe. A laptop egy pentium 3-as rendszernek felel meg. Na és akkor a problémám, hogy van egy xp telepítő cd-m és mikor behelyezem a szerkezetbe akkor elkezdi telepíteni (bios első fázisa) és utána kikapcsol magától majd utána folyamatosan kikapcsol, de mondjuk nem csak akkor mikor a cd bent van a laptopban hanem csak úgy simán is. Észrevételem szerint nincs rajta operációs rendszer. Nagy nehezen megtaláltam a bios-t, de ott is hiába állítom át az elsődleges meghajtót stb... akkor is folyamatosan újra indul és az imént említett hiba továbbra is fent áll. Köszönöm előre is segítségetek.2011. júl. 4. 19:00
1/1 anonim válasza:
Nem egészen vagyok képben..., de szerintem SATA hdd-re akarsz telepíteni alap XP-t, ami nem tartalmaz sata drivert.
Érdemes integrálni a sata drivert, és nem ide módba kapcsolni a hdd-t, mert gyorsabb lesz sata módban a gép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!