Uj windowst raktak. Mi lehet a baj?
a betuk ahogy irja a programokat es mindent,olyan nagyok,mar mindenhol atallitottam a hol tudtam,de olyan furi...nem ilyen volt.Hol tudnam beallitani a nekem megfelelo betut?
Meg itt is ah meg nyitom a mozillat olyan nagyba ir mindent hol es mit allitsakbe h jo legyen es olyan mint reg?
aztalon jobb klikk majd tulajdonságok
beállítások fülre katt majd lejebb a speciális gombra
keresd meg a dpi beállítást majd tedd 96dpi-re az az általános beállítás vagy a megszokott persze egyénileg is tudod modosítani
kedves masodik valaszolo.ha tudnal meg segiteni...hullamoznak az ablakok,amit eddig szinten nem csinaltak!mit csinaljak?
es hol tudom megnezni h milyen a meghajto?
Keresd elő a géphez kapott lemezeket, azon lesznek driverek.
Az viszont fontos, hogy elsőnek az alaplapi drivert (chipset)tegyétek fel, utána a VGA drivert. A segítség lehet, hogy el kell, biztos segít aki eddig is...bár tudnia kellett volna ezt a problémát megoldani eleve...
Javaslom, ha megtaláltátok a drivereket, szépen írd le melyik hol található a lemezen. Ha le kell tölteni, akkor meg írjátok ki őket egy lemezre legközelebbre...
Előfordulhat, hogy ha nincs meg a lemez, eltart egy ideig amíg megtaláljátok a drivereket a neten...ne aggódj, szívtunk az elején mi is...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!