Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Uj windowst raktak. Mi lehet...

Uj windowst raktak. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

a betuk ahogy irja a programokat es mindent,olyan nagyok,mar mindenhol atallitottam a hol tudtam,de olyan furi...nem ilyen volt.Hol tudnam beallitani a nekem megfelelo betut?

Meg itt is ah meg nyitom a mozillat olyan nagyba ir mindent hol es mit allitsakbe h jo legyen es olyan mint reg?

2009. márc. 28. 11:28
 1/7 anonim ***** válasza:

aztalon jobb klikk majd tulajdonságok

beállítások fülre katt majd lejebb a speciális gombra

keresd meg a dpi beállítást majd tedd 96dpi-re az az általános beállítás vagy a megszokott persze egyénileg is tudod modosítani

2009. márc. 28. 12:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Az ablakok mozgatás közben nem hullámoznak? VGA driver rajta van a gépeden?
2009. márc. 28. 13:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is a képernyőfelbontás lesz a gáz... Lehet nincs is videokártya telepítve. De ha van, akkor asztalon jobb klikk, tulajdonságok > beállítások résznél állítsd 1024*768 vagy nagyobbra a felbontást.
2009. márc. 28. 18:32
 4/7 A kérdező kommentje:
az 1024*768as volt eddid de mar nagyobbra allitottam.Valaki rakta a windows-t ,eddig is o rakta de ilyen nem volt.es 96dpi-n van.
2009. márc. 29. 10:19
 5/7 A kérdező kommentje:

kedves masodik valaszolo.ha tudnal meg segiteni...hullamoznak az ablakok,amit eddig szinten nem csinaltak!mit csinaljak?

es hol tudom megnezni h milyen a meghajto?

2009. márc. 30. 13:19
 6/7 anonim ***** válasza:
én nem a második vagyok de ez természetes(én a hullámzásrol beszélek most)mert 1 szer ha valaki telepit 1 akármijen windowst akor midnen ALAP beállitáson fut miden driver program letörlödig azokat neked kell újrateni.De ha nem teszi fel az illető a video driverjét akor lehetne neked a világ legjobb képernyője de akor is eszt csinálná ezért keres rá hogy neked mijen a videoakrid nekem PL ATI ebben az esetbe keresel ATI drivert vagy ha NIVID dád van akor nivida drivert és meg is van oldva.A betüket nem értem mert alabol kezdödig minden a windwos ujatételekol pl meg felveni a kapcsolatot aki feltete a windowsod mert hát nem tom a betüt lehet de sok beállitást a windows TELEPITÉSEKOR kell beállitani amik a windows törléséig szolnak bocs a hosszu válaszért és nem azért irtam lepontozák mert rossz a helyesirásom tudom de nézzétek el nekem:)
2009. márc. 30. 18:03
 7/7 anonim ***** válasza:
51%

Keresd elő a géphez kapott lemezeket, azon lesznek driverek.

Az viszont fontos, hogy elsőnek az alaplapi drivert (chipset)tegyétek fel, utána a VGA drivert. A segítség lehet, hogy el kell, biztos segít aki eddig is...bár tudnia kellett volna ezt a problémát megoldani eleve...

Javaslom, ha megtaláltátok a drivereket, szépen írd le melyik hol található a lemezen. Ha le kell tölteni, akkor meg írjátok ki őket egy lemezre legközelebbre...

Előfordulhat, hogy ha nincs meg a lemez, eltart egy ideig amíg megtaláljátok a drivereket a neten...ne aggódj, szívtunk az elején mi is...:)

2009. márc. 30. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!