Mennyibe kerül kb szervizben egy XP telepítés?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 18:32
1/10 anonim válasza:
Egy munkaóra díja szokott lenni 2500-3500 ft boltfüggő
3/10 anonim válasza:
Üdv:)
2500 Ft ér felrakom neked ha hozod magaddal a sajátodat
4/10 anonim válasza:
alig nehezebb, mint egy játékot felrakni, de nemhiába keres jól egy élelmes informatikus.
win7 meg még könnyebb, az grafikus felületű telepítő.
5/10 anonim válasza:
az xp-hez se parancssort használsz...
6/10 A kérdező kommentje:
Akármilyen rendszert fel tudok telepíteni. Csak kíváncsi voltam.
2011. jún. 28. 18:42
7/10 anonim válasza:
Ahol én lakom ott 20€ kb 6000ft
8/10 anonim válasza:
Elnézést, kedves negyedik válaszoló, de jót derültem a válaszodon. :D Már anno a win98nak is grafikus felületű telepítője volt.
9/10 anonim válasza:
nem parancssor, de nem grafikus, ahol van egér stb.
csináltam már párszor. először is úgy, h nem néztem meg hogy kell, csak annyit h boot cdről és ment minden jól.
10/10 anonim válasza:
pontosítanék: win7nél már elején is graf van, xpnél mikor formázni, meg drivet kiválsatani kell, és alap fileokat másol, az még nem grafikus, csak mikor bejön az, hogy mi a telepítés menete, meg mutatja milyen csodás OS ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!