Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik a leggyorsabb operációs...

Melyik a leggyorsabb operációs rendszer?

Figyelt kérdés
Most windows7-em van,de valami miatt nagyon lassú. Pár napja raktam fel és már most gondok vannak.
2011. jún. 26. 10:41
1 2
 11/18 KnYghT ***** válasza:

hozzáteszem ez grafikus felülettel együtt van

grafikus felület nélkül 486/dx2-esen teszteltem az indulását 16 mb rammal és csak egy midnight commander-t kapott (norton commander klón) meg minden összetevőt telepítettem ami nem igényelt grafikát és alapvetően rendszerhasználathoz szükséges a sebessége az ms-dos 6.22-vel vetekedett norton commanderrel megspékelve csak a debian több mindent támogat (ezt a műveletet az 5-ös serián végeztem jelenleg 6-osnál tartunk) mivel meg akartam tanulni linuxot kezelni csak időhiány miatt felhagytam vele a komolyabb gépemre azért nem tettem fel mert nem csak én használom és nem boldogulna senki a linuxal

2011. jún. 26. 12:48
 12/18 A kérdező kommentje:

Nem hangzik rosszul ez a debian:). Lehet h virtualbox-on kipróbálom.

Gépem adatai:

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ 2.09GHz

Ram:1.00GB

2011. jún. 26. 13:24
 13/18 anonim ***** válasza:
mondjuk az az 1Gb ram lehet kicsit kevés a win7-nek, főleg hogy a böngészők is el tudnak szabadulni nagyon, kicsit több ram lehet segítene
2011. jún. 26. 13:28
 14/18 A kérdező kommentje:
Idegességemben hoztam egy döntést:megpróbálom újra felrakni a windows7-t. Hátha az instalálásnál rontottam el valamit. Ha akkor is lassú lesz,akk felrakok egy egyszerű xp-t meg azt a linuxot.
2011. jún. 26. 14:18
 15/18 KnYghT ***** válasza:

én amd athlon xp 2200+ (1,7ghz) 1gb ram-al (2x512mb kingston ddr1 400) felszerelt gépen futtatok windows 7 sp1 enterprise-t és addig nincs vele semmi bajom amíg a virtuális gépnek 512mb ramot nem adok.

max 256mb ram-ot szoktam adni virtuális gépeknek közben msn-ezek persze nem a 2011-es windowslive-al hanem trillian és google chrome-ot használok azon kívűl a shockwave plugin megadja magát ilyen körülmények között semmi prolémám nincs még vígan futtatom a fallout 3-at is persze gép emulálás nélkül:) a vieókarim meg viszont egy 7300 gt tehát nem egy erős gép mégis normálisan megy vele a windows 7 office 2010-el párosulva mejből az outlook folymatosan fut vírusírtó avast mivel ő terheli a gépemet a legkevésbé a szokásos többi program daemon-tools total commander stb.

2011. jún. 26. 15:44
 16/18 KnYghT ***** válasza:

a kérdezőnek:

mivel debiant szeretnél telepíteni és a procid is támogatja mindenképpen 64 bitest telepíts mert a 32-bites verzió nagyon lassú 64 bites processzoron.

Itt van egy link ahonnan letöltheted akár csak az internetes telepítéshez szükséges verziót

vagy a teljes csomagot (6 DVD)

[link]

én az előbbit ajánlom neked hogy töltsd le mert akkor csak azok a programok lesznel ketöltve és telepítve amiket te szeretnél.

videólejátszáson konvertáláson torrentezésen át egészen programozásig mindenre van lehetőséged.

Ez tényleg ey univerzális operációs rendszer de nem árt érteni a linuxhoz ahhoz hogy tudd mi mire való

2011. jún. 26. 15:54
 17/18 A kérdező kommentje:

Sikerült újrainstallálnom a windows7-et. Most már megint jól működik. Nemtudom h mit ronthattam el az előzőn,pedig az is eléggé "friss" volt. Na mind1,a fő h működik:)

Köszönöm utolsó válaszoló!A debian-t mindenképp kipróbálom,de ideiglenesen csak virtualboxon,mivel még nem vagyok linuxos környezethez hozzászokva:)

2011. jún. 26. 18:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Jól kell beállítani. Csak ennyi.
2011. jún. 26. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!