Két operációs rendszer különböző winchesteren?
Figyelt kérdés
Jelenleg windows7-em van, és van egy kormányom(elég régi) amit sehogy se bírok rábírni normális működésre w7-en, ezért gondoltam hogy előkapok egy régebbi winchestert és berakom a másik mellé valamint rátelepítem az XP-t.
Szerintem működne, de gondoltam megkérdezem a profibbakat is, nem akarok feleslegesen újratelepítgetni megint:)
2011. jún. 19. 16:01
1/7 anonim válasza:
Igen, működne, sőt még úgy is működne, ha csak egy másik partícióra telepítenéd (bár akkor helyre kell állítanod a betöltés-vezérlőt)
2/7 anonim válasza:
nekem is így van de előbb a régebbi wint kel felrakni akkor lesz választómenüben választható melyiket akarod indítani. én legalább is így tudom és így csináltam. tökéletesen működik mind 3 win. :)
3/7 anonim válasza:
Felteszed, és az a lényeg, ha nem jön be az operációs rendszer választás, akkor válaszd le a win7-es HDD-t, és akkor gond nélkül betölt az XP.
4/7 A kérdező kommentje:
Hát igen csak az macerás eléggé ha win7 mellé akarnék XP-t.Na meg kellene integrálni SATA drivert is a telepítő lemezbe mert azzal is gond volt utoljára.Szóval marad az régiúj vinyó akkor:)
2011. jún. 19. 16:07
5/7 A kérdező kommentje:
Ha lekapcsolom a win7-est az utána működni fog rendesen miután visszakapcsolom, azután hogy felraktam a másikra az xp-t?
2011. jún. 19. 16:09
7/7 A kérdező kommentje:
kk,, köszönöm mindenkinek a segítséget^^
2011. jún. 19. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!