DaNNE96 kérdése:
2 Operációs rendszer 1 winchesteren, fájlok másolása? [bővebben lejebb]
Figyelt kérdés
Szóval feltettem a windows7-et de az egyik partícióra azt hiszi, hogy azon egy önálló OP. rendszer van és nem is látom azt a partíciót. Azon a partíción hagytam azokat a dolgokat amik kellenek mivel a pendriveomra nem fért rá. Szóval a kérdésem, hogy ezt a partíciót hogyan tudom elérni a Windows 7-el??2011. jan. 6. 21:39
1/5 anonim válasza:
Még ha önálló oprendszer lenne a másikon, akkor is látnia kéne. Nem lehet, hogy véletlen törölve lett a partíció?
2/5 A kérdező kommentje:
Törölni nem töröltem mert a windows 7 telepítő DVD-jénem még mindig látja és amikor bekapcsolom a gépet megkérdezi, hogy melyik windows-t akarom elindítani. De annál a windowsnál amikor elakarom indítani hiányol egy fájlt és újraindul.
2011. jan. 7. 06:30
3/5 anonim válasza:
Ezek szerint mégis látja, csak valami törlődött belőle, és nem akar indulni. Sztem tedd fel újra mind a kettőt. Az XP-s adatok elvesznek, de a 7-es egy "Old" mappában eltárol mindent a régiről. Ha sehogy se látja, nézd meg oprendszer nélkül is működő lemezről indítva: Partition Magicm Hirens Boot Cd...
4/5 A kérdező kommentje:
és ha felteszek rá egy alap XP-t átmásolom a fájlokat amik kellenek és leformázom az egész partíciót win7 DVDről úgy működik?
2011. jan. 7. 15:53
5/5 A kérdező kommentje:
Probléma Megoldva!! Leszedtem az ubuntut rámásoltam pendrivera és elindítottam. Így átmásoltam a cuccokat a másik partícióra. Köszönöm a segítségedet.
2011. jan. 7. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!