Miért nem tudom kitörölni, újratelepíteni a messengert (msnt), vagy belépni?
Figyelt kérdés
Először is: Tegnap tökéletesen működött, és fogadni akartam egy fájlt, ezért telepített velem egy ilyen windows live messenger onecare safety scannert. Ez ilyen vírusellenőrző... vagy hogy mondjam:D Nem talált vírust egyébként a fájlban. Aztán ma nem engedett belépni. "a windows live messenger hibát észlelt, ezért leáll.." Újraindítottam a gépet, utána se sikerült. Szóval gondoltam, újratelepítem. Vezérlőpult, programok törlése...de nem volt ott! Oké, de azért telepítettem újra. Nem történt semmi. Aztán megpróbáltam mindenhonnan kitörölni, így most már meg sem találom. Megint telepítettem, de semmi, nem tudom hol van, a kereső sem találja! Segítsetek, nem értek én ehhez..:(2011. jún. 16. 19:32
1/1 A kérdező kommentje:
Oké, megtaláltam a program filesban. De még mindig nem enged belépni..:(
Egyébként XP-m van.
2011. jún. 16. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!