Windows 7et akarok újratelepíteni, de hibába ütköztem mi a probléma? (képek lent)
szóval nem tudom, most is windows7em van de XPről telepítettem, akkor minden ment f*szán, most hogy windows7ről telepíteném újra a win7et ezt a hibát írja... ha újraindítom a gépet és úgy indítanám a telepítést úgy nem is olvassa be a dvdt (biosba beállítottam hogy cd-dvdről bootoljon először. mi a gond? képek:
és valamiért nem olvassa be, pls fontos lenne a gyors válasz! rettenetes állapotba van a gépem
MSI P6N SLI
és Microsoft Windows 7 - Home Premium - Service Pack 1 (x86)
Ezzel kéne tenni egy próbát:
Kicsomagolod, pen drive -ra másolod. És a telepítéskor ezt a drivert tallózd ki neki (egészen pontosan a nvstor32.inf -et).
Ha nem válik be, akkor elképzelhető, hogy RAID módba van kapcsolva a merevlemez vezérlő a BIOS -ban. Kapcsold ki.
(Integrated Peripherals --> On-Chip ATA Devices --> RAID Mode)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
15:43
===========
A Windows 7 használatához ész kell + azzal kompatibilis gép. Valamelyikkel te biztos nem rendelkezel, ezért állítasz ökörségeket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!