Hogy jussak át Windows 7-en az admin jelszaván?
Figyelt kérdés
Ezt a kérdésben nem tudtam normálisan megfogalmazni, de a lényeg annyi, hogy nem tudok semmit telepíteni a felhasználómban a gépre, mert bármit telepíteni akarok, mindenhez kéri az admin jelszavát amit én nem tudok, és ő meg nem írja be nekem. Mit csináljak?? :S Lécci segítsetek! Köszi!! =)2011. jún. 16. 18:03
11/16 anonim válasza:
Azért írtam ezt, mert semmi nyomot nem hagy maga után, csak megpróbálja kiolvasni a jelszót. Abból esetleg rájöhet, hogy telepítettél egy új programot, miközben a telepítéshez jelszó kell.
Letöltöttem, kipróbálom az én nem nehéz jelszavamat megfejti-e.
12/16 anonim válasza:
Nem akarok dicsekedni, de itthon én vok a rendszergazda 13 évesen...
13/16 anonim válasza:
És szerinted mindenkinek futja több gépre? Te örülj, hogy saját géped van, és gondolkodj is néha egy kicsit, öcsi...
14/16 A kérdező kommentje:
köszi ezeket majd megpróbálom ..:)) de tényleg még a U-torrentet sem tudtam föltelepíteni mer kell a jelszava..-.- örülök a segítségeteknek :D kössz de tényleg xD
2011. jún. 16. 19:33
15/16 anonim válasza:
Kipróbáltam, az én jelszómat nem tudta, pedig nem nehéz. Mindegy, még küzdök, igaz feleslegesen, mert tudom a jelszót.:D
16/16 A kérdező kommentje:
hát azért kössz :Đ:)
2011. jún. 16. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!