Hogy jussak át Windows 7-en az admin jelszaván?
Figyelt kérdés
Ezt a kérdésben nem tudtam normálisan megfogalmazni, de a lényeg annyi, hogy nem tudok semmit telepíteni a felhasználómban a gépre, mert bármit telepíteni akarok, mindenhez kéri az admin jelszavát amit én nem tudok, és ő meg nem írja be nekem. Mit csináljak?? :S Lécci segítsetek! Köszi!! =)2011. jún. 16. 18:03
1/16 anonim válasza:
Próbálj meg egy Ophcrack live cd-ről bootolni, ha szerencséd van, ez kideríti a jelszót.
2/16 A kérdező kommentje:
de ezt is telepíteni kell nem?? :/
2011. jún. 16. 18:19
3/16 anonim válasza:
Live CD, tehát a letöltött .iso lemezképet ki kell írni egy cd-re és arról bebootolni. Nem kell telepíteni, indításkor is csak a memóriába másolja be a szükséges fájlokat.
4/16 anonim válasza:
Ja és a linken a legalsó Vista-hoz valót töltsd le.
5/16 A kérdező kommentje:
tehát akkor egyszerűbben: letöltöm a legalsó Vistásat, kiírom egy cédére, a cédét betolom a meghajtóba, és onnan jelentkezek be? nem vagyok vmi hűde nagy informatikus, meg kocka sem, 15 éves fiú vagyok, szal csak annyit tudok amivel eltudok így simán boldogulni..:/
2011. jún. 16. 18:38
6/16 anonim válasza:
Már bocs, de miért akarsz te bele túrni abba a gépbe? Biztos nem véletlenül van lekódolva. Amúgy egy jó tanács, nehogy adat CD-ként írd fel az .iso képfájlt...
7/16 A kérdező kommentje:
azért mert jóformán én használom a laptopot, csak nevelőfaterom lekódolta, mert ő aztmondta h nem szeretné hogyha telepakolnám játékkal, mert az illegális...-.- és nemis ez az elsődleges célom, csak h tuggyak torrentezni, ha például leakarok tölteni valami albumot, vagy progit, és alig bírok valamit csinálni ezen a gépen, mert majdnem hogy mindenhez jelszót kér, és már t*köm kivan, hogy egy csomó mindent félbe kell hagynom, mert levan kódolva...-.-"":@ ezért akarom csak!!:S
2011. jún. 16. 18:45
8/16 anonim válasza:
Értem. Amúgy bocs az előző válasz pontatlanságáért, a CD-t Disc Image-ként kell kiírnod, ha be akarsz róla BOOT-olni. (Elindítod a gépet, és berakod a CD-t, és ha a BIOS-ban a BOOT sorrendnél a CD az elsődleges BOOT eszköz, akkor nem az op. rendszer fog indulni, hanem a CD-n lévő cucc.) De más kérdés, nem félsz, hogy a nevelő apud ennek nem fog túlságosan örülni, és a korlátozott fiókot is eltiltja tőled?
9/16 anonim válasza:
Pontosan ahogy az előttem lévő írta, ha pl. Nero-val írod akkor nem adat cd-ként íród ki, hanem megkeresed a lemezkép írását betallózod az .iso fájlt, majd kiírod.
A cd-ről indítva egy grafikus felületet kapsz, jobb esetben csak el kell indítani egy kattintással és teszi a dolgát. Nem nyúl bele a rendszerbe semmilyen módon, csak megpróbálja kinyerni a gépre telepített rendszerek jelszavát, mely ha sikerül neki, kiírja, és te be tudod írni ahova kell.
10/16 A kérdező kommentje:
oh köszönöm a válaszokat..:)) de ezek szerint ennek lesz olyan nyoma, amit a nevelőapám észrevehet, és rájöhet h elizéltem??:O:S mert attól viszont tényleg félek..:|
2011. jún. 16. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!