Lomtár ürítésére van valamilyen program?
Figyelt kérdés
Majd' 15000 fájl van a lomtáramban (ennek 99 %-a 1 KB méretű html fájl). Ha a lomtár ürítésére kattintok csak forog a homokóra órákig, de nem törlődik semmi! Apránként kézzel sikerül törölni belőle de ez így nagyon időigényes. A google olyan programokat ad találatként amik visszaállítják a fájlokat, olyat ami törölné őket a lomtárból, nem találtam :((2011. jún. 15. 10:28
1/3 anonim válasza:
A ccleaner rendbeszedi a lomtáradat is, egy próbát megér.
2/3 anonim válasza:
Próbáld meg az "Unlocker 1.8.7.hu" letölthető programmal. Feloldja az összes nem törölhető file tiltását.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket!
A CCleanerrel sikerült letörölni ezt a rengeteg fájlt (igaz egy óra után megállítottam a törlést, mert azt hittem lefagyott, és a leállítástól aztán tényleg le is fagyott az egész program, de a lomtárba visszalépve láttam hogy már csak 900 fájl maradt, ezeket már a lomtár ürítésével is sikerült törölni!)
2011. jún. 15. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!