Újra akarom rakni a Windowst a gépemen de fogalmam sincs milyen illesztőprogramok kellenek hozzá. Hogyan tudhatom meg?
Az alaplaphoz, vagy laptophoz általában adnak meghajtókat tartalmazó lemezt. Ha feltetted az oprendszert ezt indítsd el és a többit megoldja.
Egyébként miért kell újra telepíteni? Ha nem vagyok indiszkrét.
Igen, nem ártana, ha meglennének a lemezek, bár az is lehet, azóta már kismillió újabb driver van az eszközökhöz...
Egyébként a rendszeredről igen sok információt nyújt a Speccy (ingyen):
Elméletileg kellett, hogy kapjál a számítógéphez mindenféle telepítőlemezt ->elég ha azokat felpakolod.
Ha esetleg vmiért ilyenekkel nem rendelkezel és ha van még oprendszer a gépen:
menj be a vezérlőpultba->rendszer->HARDVER->ESZKÖZKEZELŐ
innen írd ki mindenképpen a hangkártya típusát, a videokártya típusát,esetleg a hálókártyáét (habár az nagy valószínűséggel működni fog) és amit még keress meg az az usb vezérlők->arra az esetre ha windows telepítés után nem megfelelően működnének az usb-portok.
Ha ezeket kiírtad, akkor neten keress rá az adott név+driver kulcsszavakra, majd töltsd le a megfelelő oprendszerhez tartozó drivert->ezeket írd ki cd-re, pendrivera vagybármire...remélem nem felejtettem ki semmit :)
Ha nincs oprendszer, akkor kapd szét a házat, és nézd meg, hogy mi van a részekre ráírva->ez alapján is kereshetsz drivereket.
@13:49
Ha szerencséd van. :D
Nekem még az alaplapi integrált hálókártyát sem ismeri fel az XP, tehát cd nélkül még net sem lenne, hogy a többi drivert letölthessem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!