Miért nem lehet telepíteni a Windows7-et az XP-mre?
Mikor bebootol kiir egy hibát,miszerint a ql2300.sys file corrupt or missing.Próbáltam 2 helyről is letölteni hogy hátha pótolja-e de nem.Ez a Windows/system32/drivers mappában található.
Ötletek?
Vagy nincs elég hely...
Vagy nincs hozzá megfelelő CD.,..
Vagy egyébként se bírná a géped...
Jólvan :D nem lehet mindenki zseni!
Azt ugy lehet hogy xp cdvel leformázom és utánna a win7et telepítem?
De miért tökölsz xp cd-vel?
W7 be, boot és követed menü.
De ez azok után, hogy bootoltál w7 cd-röl vagy upgradelni szeretnéd (ha upgrade akkor müködő Xp alól inditod a telepítést) és ugy van a tiszta telepítés mikor w7 lemezröl inditod a gépet.
Ez utóbbit teszed és elakad a telepitési folyamat?
Hibás a cs lemez, olvashatatlan egy része, ezért akad el, másik telepitő cd a megoldás. Teszteld le hogy le tudod e menteni iso fájlba a w7 telepítő dvd-t és ird ki újra azzal a dvd rommal amiröl bootolnál is, ez is lehet megoldás. De lehet már az iso fájlt sem tudja elkésziteni a lemez olvashatatlansága miatt.
"hanem bootolás után irja hogy az xpből hiányzik az a file"
Ne bonyolitsd okoska, mi köze a w7 tiszta telepitésének ahhoz hogy van e Xp vagy senem vagy hiányzik e Xp-böl fájl vagy senem?
Tiszta telepités = mintha Xp nem is lenne.
Hogy küldene neked az xp hibaüzenetet mikor nem is fut?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!