Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi baja a c# fejlesztő program...

Mi baja a c# fejlesztő programomnak?

Figyelt kérdés
Olyan fura dolgokat csinál a Microsoft Visual C# 2008, megírom az alkalmazást de próba értékekkel és mikor lecserélem a próbaértékeket mindenféle hibát ír a kódban valami form1.desinger.cs fájlban és ha a hibás részt akár ki is törlöm akkor is érzékeli. Ráadásul pont ezzel az adatok lecserélésével olyan gondom is volt hogy a RÉGI adatokat írta be a programba mikor futtattam pedig azok már meg sem voltak adva. Valaki tudja mi lehet a gond? Bugos a program? Vírus van a gépemen?...stb Köszi előre
2011. jún. 3. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:

hogyhogy próbaértékekkel? mire cseréled le őket? HOL/HOGYAN cseréled le őket?

azt javaslom nézd meg a form1.designer.cs forrását, hogy mi a hiba, és próbáld javítani.

2011. jún. 3. 16:20
 2/4 A kérdező kommentje:
pl felveszünk egy tömböt beleírom h book, airport ezek próbaértékek h megnézzük müxik e a program. de multkor lecseréltem egy tömböt amiben próbaértékek voltak valódi elemekre amik már kellette és a program még midnig a régiekkel futott pedig azok már sehol nem szerepeltek
2011. jún. 3. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:
újrafordítottad a progit? :D
2011. jún. 6. 23:35
 4/4 A kérdező kommentje:
mi az h újrafordítottam e? xD
2011. jún. 7. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!