Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Pes 11-ben miért nincsenek...

A Pes 11-ben miért nincsenek benne majdnem a legfontosabb csapatok?

Figyelt kérdés
Gondolok itt:Arsenal chelsea mondjuk benne vannak de más néven az Arsenal pl: North London néven van:s Nemtudna valaki egy olyan verzió linkjét belinkelni amelyben nincsen ilyen hiba?
2011. jún. 3. 11:06
 1/8 anonim válasza:
Ha mindenigaz benne vannak csak más néven. Pl. Manchester asszem Red Men vagy valami ilyesmi de erről én is csak hallottam valahol.
2011. jún. 3. 11:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Hátigen ezeket tudom....de néztem a youtubon egy 2 vidót és ott benne volt pl a Schalke 04 a saját logójával és a nevével nekem meg vmi fc red vagy mi:S
2011. jún. 3. 11:42
 3/8 anonim válasza:

Ez nem hiba, sajnos ilyen az eredeti PES.

Amiket láttál videókat, azokat a felhasználók csinálták meg, hogy rendes nevük és címerük legyen a csapatoknak.

Konami nem tudta megfizetni azt(vagy nemtom mi más okból), amit az EA megtudott így oda került minden mez meg címer, a PES meg megkapta Bajnokok ligáját, amit a FIFA-ban nincs.(Ott Bajnokok Kupája van).

Ha még így is PES-ezni van kedved, akkor itt néz körül:

[link]

Itt fent van minden frissítés, új labdák, csukák, stadionok, átigazolások, és persze itt a megoldás is a csapatnevekre és a címerekre, ami sajnos tudtommal nem csak 1-2 kattintást igényel.

bocs, hogy ilyen hosszú lett, remélem segítettem.

2011. jún. 9. 01:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2011. jún. 11. 13:57
 5/8 A kérdező kommentje:
A Chelsea-hoz hogyan tudom letölteni a mezt és a logót?
2011. jún. 11. 14:07
 6/8 anonim válasza:

mar 3 éve nem játszottam PESes. Most telepítődött fel. Ha rájöttem, hogy hogyan kell megcsinálni a mezeket leírom.

Am nekem is a Chelsea a favorit.

2011. jún. 14. 23:26
 7/8 anonim válasza:

[link]

Itt a patch.

250MB

*letöltöd

*kicsomagolod

*instaláld először a PesediPatch0.2

*utánna pedig a PeseditPatch0.2fix-t

Már mehet is a jéték

2011. jún. 15. 11:36
 8/8 anonim válasza:
jah és ezt szigorúan a játék mappájába telepitsd
2011. jún. 15. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!