Hogy telepitsem az Adobe Flash Playert?
Figyelt kérdés
már vagy 10szer telepitettem futattam,instaláltam és még sem jó,kéne a youtubhoz h tudjak nézni klippeket!!segitsetek please2009. márc. 18. 10:40
1/5 anonim válasza:
Kérdés: Az Adobe honlapjáról töltötted-e le a legújabb, az Operációs Rendszerednek megfelelő veziót?)
Javaslat: Telepítéskor kapcsold ki ideiglenesen, a vírus és kémprogram keresődet. Engedd hogy a felajánlott,(C:/Program Files, Adobe mappába) telepítse!
Talán így sikerülni fog.
2/5 anonim válasza:
Ha a Flash Playert már tízszer telepítetted, akkor itt az idő, hogy egyszer a Java futtatókörnyzetet is telepítsd, mert ez fogja meghívni a flash lejátszót... És enélkül nem megy a videó a youtube-on.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Amikor telepíted, akkor megkér, hogy zárjad be a megnyitott böngészőt. Anno ebbe a hibába futottam bele. Csak simán rányomtam, hogy Try és azt hittem, fel is települt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!