Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nekem egy oylan problémám...

Nekem egy oylan problémám lenne hogy, leszedtem az MSN 2009es verzióját, felraktam aztán meg bejelenkezésnél meg tölt egy darabig aztán beáll alapállásra (msn cim, jelszó mező üresen. ) miért van ez?

Figyelt kérdés
2009. márc. 14. 20:52
 1/8 anonim válasza:
100%
Nekem is hasonló problémám van letöltöm meg minden telepítem és nem enged bejelentkezni..:S
2009. márc. 14. 20:59
 2/8 anonim ***** válasza:
55%
Sztem szedd le megint, és próbálj feltenni egy régebbit, aztán ha az megy, nah akkor leszedheted a 9est, azt nem tudom miért csinálja...
2009. márc. 14. 21:00
 3/8 anonim válasza:
32%
Szerintem nem jog tiszta az xp azért csinálja.
2009. márc. 14. 22:24
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
nem biztos, ismerek ilyet és neki működik... sztem valami más lehet a gond, pl rosszul lett telepítve....
2009. márc. 14. 22:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudtok rá megoldást?
2009. márc. 16. 19:06
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
A megoldás az, amit már elmondtak: tegyél fel egy régebbi változatot, amelyen nincs ilyen problémád, várd ki a legújabb változatot és próbálkozz azzal is. Ha az sem válik be, uzsgyi, megint vissza a régihez! Én mindenesetre így tettem.
2009. márc. 17. 07:13
 7/8 A kérdező kommentje:
megpróbáltam visszarakni a 8.5-öt de nem engedte midnen áron frissiteni akarja 9.0át.
2009. márc. 17. 08:46
 8/8 anonim ***** válasza:
elviekben vissza lehet utasítani, vagy minimum kérni, h egy hét múlva emlékeztessen
2009. márc. 17. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!