Mi okbol fagyik le folyamatába egy régebbi p4-esen az sp2-es xp?

A fagyás oka lehet pl virtuális meg hajtó is
gép adatok?
AMD Athlon +1500MHz 256MB(SD)RAM
1 HDD WD 10 Gb
2 HDD ST 30 Gb
ATI video 8Mb

HÁT:)
Én elsőnek azt csinálnám hogy azt a winyot lehúznám amin NEM a rendszer van:)
Másodiknak szereznék bele még 1 DB 256/133MHZ SD Ramot
Ja meg csökkentett módba kitörölném az összes virtuális meghajtót!!
aztán így sorba :))

tegnap 20:30
Megpróbálok úgy segíteni ahogyan én szoktam a hibákat keresni ha ott vagyok a gépnél
virtuális meghajtó !! azért írtam neki mert lehet hogy nem is gondolna rá :)) hogy esetleg ez lehet a hiba.
(volt egy esetem amikor felhívtak telefonon hogy ha meg mozdítják kikapcsol a gép én meg rutinosan azt mondtam nekik hogy valószínű hogy a tápkábel van kimozdulva ,,,
jó megnézzük köszi mondták és én meg nyugodt szível leraktam a telefont!
másnap felkeresnek a géppel együtt hogy valami füst jött ki a házból levettem a gép oldalát és látom hogy valaki rakott bele egy másik winyot és mivel nem volt elég táp dugo fogták és szó szerint rátekerték a winyo tápellátására ezzel nem is lett volna gond csak 1 nem rögzítették a winyot. 2 nem figyeltek oda a szigetelésre vagyis nem szigetelték le a kábelokat amik szépen hozzá értek a ház vázáhosz ami azt eredményezte hogy kisülés közbe megfutott a táp majd szépen elszálitotta az alaplapot :)) )
hát ennyi
ha akkor tudom vagyis elmondják hogy mit csináltak akkor az a gép még most is müködne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!