Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy érhetném el, hogy Windows...

Hogy érhetném el, hogy Windows 7-en is úgy menjenek a játékok mint annak idegén az XP-n? (Részletek lent! )

Figyelt kérdés

Ugyan arról a gépről van szó. XP-vel mentek szépen a játékok, mióta 7em van radikálisan akad. Hogy lehetne arra a szintre húzni?

HD3650

P4 3.10

2 GB ran

2011. máj. 18. 18:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Azért meg nem fogok sz*pni az XP-vel, mikor így 1000x gyorsabb, stabilabb. Nem a teljesítménnyel van a baj, hanem a grafikai dolgokkal. Vágás, konvertálás, böngészés sokkal, de sokkal gyorsabb ezzel, mint XP-vel.
2011. máj. 19. 16:57
 12/17 A kérdező kommentje:
Max 10mp alatt feláll 100%-osan, nem fagynak be a vágó programjaim, se semmi. XP-t ha 3 havonta újraraktam sem volt ilyen jó, mint a 7 már a 10. hónapja.
2011. máj. 19. 16:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Rendben. Mondanál egy-két játékot, amivel probléma van?
2011. máj. 19. 17:02
 14/17 A kérdező kommentje:
Semmi extra nincs az elvárásaim közt. GTA San Andreas, COD2, meg a 2006 vagy régebbi játékok. Videokártya driverét folyamatosan frissítem, plusz feltettem ezt a "DX11"-et ( [link] ami letiltotta az ATI Center és társai programokat. Ezekkel jelentős javulás lett, de még mindig nem olyan mint XP-n volt. Komoly az egész... Alapból 7-el sokkal jobban muzsikál, csak a játékok nem... Valami köztes út kéne. Fent leírtaim alapján gondolom, hogy valami driveres vagy egyéb szoftveres probléma állhat fent. Köszi, hogy foglalkoztok velem.
2011. máj. 19. 17:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Nemhiszem, hogy az ati driverét le kéne tiltani, és a directx-et is felesleges volt feltenned, mert alapból az van rajta.
2011. máj. 19. 17:13
 16/17 A kérdező kommentje:
Van itt sok érdekesség... TV kártyám csak XP driverrel működik... 7-es driverével el sem indul... Pedig raktam már fel pár 100 drivert szóval tudom, hogy kell. Lehet a videokarit is megpróbálom azzal :D veszíteni nem veszítek.
2011. máj. 19. 17:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Üdv :)

A játékok most mivel win7 van igy kihasználják a dx10 dx11 adta lehetőségeket, sajnos AGP porton ez nehézségekbe ütközik!

mivel a VGA kártyád Dx10,1 es és mivel a win7 már alapbol

DX11 ezért több grafikai modult bekapcsol a játék ezért lassul ill töri.

:)

Én azt ajánlom hogy a catalyst ba pár funkciot vegyél vissza

2011. máj. 19. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!