Windows visszarakása? (részletek lent)
Szóval most windows 7-em van, de a windows xp jobb, vissza szeretném rakni, de nem tudom hogy kell, muszály letöltenem egy windows xp telepítőt, vagy valahogy nem tudom simán visszarakni?
Előre is kösz!
" windows 7-em van, de a windows xp jobb,"
Hú,ha ez a Billi Gates fülébe jut,az magához nyúl.
Hát ha tudtok segíteni pár dologba akk nem rakom vissza, azért is akarom visszarakni, mert nem akarnak elindulni játékok :S.
Pl.: Battlefield 2142 nem akar elindulni, mindent jól csináltam 100%, ugyanígy az xp-n elindult most meg hibát ír ki. Ugyanígy a cod-ok sem indulnak el:S.
Leírnád annak a dolognak, amit futtatnom kell a helyét?
Hogy általába hol szokott lenni?
Na pls nagyon szeretnék játszani :S.
Nagyon megköszönném ha leírnád a helyét, mer én nem találom azt az izét...
PLSSS
Régebbi programok futtatása a Windows ezen verziójában.
A Windows XP rendszerhez írt programok legtöbbje fut a Windows ezen verziója alatt is, de néhány régebbi program nem megfelelően vagy egyáltalán nem fut. Ha a Windows egyik korábbi verziójához készített program nem fut megfelelően, a Programkompatibilitás varázsló használható a program kompatibilitási beállításainak módosítására. A program kézzel történő beállítása a Kompatibilitás lapon hajtható végre.
Ha a beállítások módosítása nem oldja meg a problémát, a program gyártójának weblapján nézzen utána, hogy létezik-e a program újabb verziója.
Figyelem!
Figyelem!
Ne használja a Programkompatibilitás varázslót régebbi vírusvédelmi, lemezkezelő vagy más rendszerprogramok esetében, mert ez adatvesztéshez vezethet, vagy biztonsági kockázatot jelenthet.
A Programkompatibilitás varázsló futtatása
1.
A Programkompatibilitási varázsló megnyitásához kattintson a Start gombra A Start gomb, kattintson a Vezérlőpult parancsra, kattintson a Programok segédeszközre, majd kattintson a Régebbi program használata a Windows jelenlegi változatával gombra.
2.
Kövesse a varázsló utasításait.
Ha egy program telepítése sikertelen, helyezze be a program telepítő lemezét a meghajtóba, és keresse meg a program telepítő fájlját, ami általában a Setup.exe, Install.exe vagy hasonló elnevezésű fájl. A varázsló nem használható .msi fájlnévkiterjesztésű programokhoz.
A kompatibilitási beállítások kézzel történő módosításához kattintson a jobb gombbal az adott program ikonjára, kattintson a Tulajdonságok parancsra, majd a Kompatibilitás fülre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!