Hogy tudom a minecraft szerveremen beállítani a pluginokat?
Az szeretném tudni hogy honnan tudom letölteni ezeket a pluginokat és létszi írjátok le hogyan tudom a szerón használni:
-reggel csinálás
-blokkok( mármin hogy legyen pl: kő nálad)
-teleportálás (hogy tudok helyeket megadni)
-vásárlás (pl: 1arany = 3 vas + a beállítása)
Emellett hogy tudom beállítani hogy kinek mihez legyen joga. (admin...)
Előre is köszi!
Összefoglalom:
Essentials
Ez egy multifunkciós plugin. Mindenből van benne egy kicsi. Főleg admin pluginnak mondanám, de található benne shop rendszer, rangok (Amíg nem kap megfelelő rangot valaki addig nem tud építeni), Jail, warp rendszer, tudunk vele mobot spawnolni, villámot csapni, kickelni, bannolni (IP-re is), Addolni, teleportálni szóval minden van benne ami kell.
Az essentials-t ha letöltöd akkor csak ezeket bontsd ki:
Essentials
Essentials chat
Essentials spawn
Essentials Group Manager
A másik amit még keresel hogy teleportokat rakhass le az
a ButtonWarp plugin.
Ezzel lerakhacc bárhova teleprotokat amiket mindenki használhat és el is nevezheted öket különbözöen.
A harmadik pedig a ChestShop
plugin ezzel a pluginnal
létrehozhatsz boltokat amik lehetnek adminshop-ok
vagy publikosok is a játékosoknak.Persze a publikoshoz
kell egy chest is de ezt üsd be a youtube-on mert ott lesz
a tutorial hogy a táblát hogyan kell felrakni.
Remélem segitettem:)
2012.02.18. Üdvözlettel:Jason a Mine Adventure SMP szerver tulajdonosa
gratulálok leopold. sikeresen rá google-ztál. [link] utolsó leírás az essentials érdekes szóról szóra stimmel a te leírásoddal. de ha végig olvastad volna tudnád, hogy a warp rendszerhez nem kell ButtonWarp ugyanis az essentials-ben az is megtalálható.
a chestshop magában nem elég a boltokhoz. az essentials vagy iConomy is kell mert a chestshop-al nem juttatsz pénzt a játékba. boltokat ugy kreálsz, hogy leraksz egy táblát, és felülre ha kifogyhatatlan boltot akarsz, akkor
AdminShop
(egy vásárlással hány darabot kapjon)
B (mennyiért vegye):(mennyiért adja el) S
(tárgy ID-je)
rangokat beállítani tényleg eléggé nehéz az elején
de ha nem szereted a tutorial videókat vagy még nem kaptál elég választ hogy értsd szólj és leírom
egyébként a linkelt oldalon még több hasznos plugin is van mint például a world edit és az LWC
world edittel a világot különböző parancsokkal szerkesztheted egy fa balta segitségével,
az LWC ládák és ajtók levédésére használatos
xAuth egy sima regisztációs plugin
játékba belépsz /register (jelszavad)
és utána mikor belépsz csak a /login (jelszavad)
beirása után fog hagyni játszani
ami az oldalon nincs leirva az az iZone amiveé egy fa lapát segitségével területeket védhetsz le flag-okat rakhatsz rá stb és a world guard ami tulajdonképpen ugyanerre jó csak más formában talán kicsitt több funkciós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!