Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudok olyan videókat...

Hogyan tudok olyan videókat csinálni, amik a youtube-on is vannak? Egymás után teszek avi formátumú megvágott videó részleteket, meg alá egy zenét. Milyen program kell hozzá?

Figyelt kérdés
Olyan programra gondolok,amivel meg is lehet vágni a filmet és össze is lehet fűzni.
2009. márc. 8. 10:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Movie Maker. Ez szinte minden Windows XP-n rajta van alapból :D
2009. márc. 8. 11:30
 2/14 A kérdező kommentje:
Csak nem kezeli az avit.Be akartam tenni és egyből lefagyott.Kiírt valami hiba üzit és azt hogy hibát észlelt ezért leáll.Sajna ez nem jó,valami más kellene.De azért köszi!
2009. márc. 8. 12:06
 3/14 A kérdező kommentje:
Bocs!Elméletileg kezeli az avit,csak úgy néz ki,hogy az enyém nem szereti.
2009. márc. 8. 12:14
 4/14 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom, hogy mi lehet a baja...
2009. márc. 8. 13:50
 5/14 anonim ***** válasza:
VirtualDub-bal vághatod is, össze is teheted az avi-t. [link]
2009. márc. 8. 13:59
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem ketté akarom vágni,hanem több filmből,több részletet kivágni,összefűzni és más hangot alá.
2009. márc. 8. 15:37
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Darabolni, összefűzni lehet vele, ezt már csináltam is. Hangot is lehet a film alá tenni. Itt mint NanDub szerepel, de kb ez ua mint VirtualDub... [link]
2009. márc. 8. 16:31
 8/14 anonim ***** válasza:
...nem csak két avi-t tud egyesíteni...
2009. márc. 8. 16:32
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszi,ez nekem is meg van,de erre nem is gondoltam.Megpróbálom,remélem sikerül,ha nem jelentkezem megint.
2009. márc. 8. 16:46
 10/14 A kérdező kommentje:
5 db 2 másodperces részt fűztem össze és már több mint 600mb!Azt hiszem valami más kellene,mert nem is fogadja el az összes kivágást,holott ugyan abból a filmből lett darabolva és állandóan lefagy.Vagy másik progi vagy valami tipp,hogy mi lehet a gond.
2009. márc. 9. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!