Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Outlook 2010 -ben van e olyan...

Outlook 2010 -ben van e olyan beállítás?

Figyelt kérdés

Két gépen használnám egyidejüleg az outlookot, POP3 levelezésre. (UPC)

azt szeretném, hogy a mailek ne töltődjenek le a gépre, hanem a serveren legyenek tárolva, hogfy mind két gépen elérhetőek maradjanak. Van ilyen beállításra lehetősség?

Köszönöm elpre is a válaszaitokat. :)

2011. máj. 1. 21:33
 1/4 milan26 válasza:

pop3 helyett imap levelezést kell választani

Nem tudom az óóótlok tudja-e, de mindenképpen ajánlom helyette a Thunderbird-öt.

[link]

[link]

2011. máj. 1. 21:45
 2/4 milan26 válasza:

Tudja az outlook is, megtaláltam a leírást, de én akkor is ajánlom helyette a Thunderbirdöt :)

[link]

[link]

2011. máj. 1. 21:49
 3/4 milan26 válasza:

Jut eszembe...

UPC mail helyett meg a gmailt :)

2011. máj. 1. 21:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítségedet milan26.

az a helyzet, hogy az Outlook -ot használom a munkahelyen is, és ezért részesítem előnyben az itthoni levelezőmként. Emellet természetesen használok G-mailt is, de a szolgáltatóm által nyújtott mail cimet is, ez utóbbit használom az OL -ban. :) IMAP nem tudom hogy van e a UPC nál, de mindenesetre megtaláltam az Outlookban a beállítási lehetősségét, hogy megtartsa a serveren is a mailt, így most már tökéletesen elérem mindkét gépről.

de a segytőszándékod kiemelkedő, ment a "zöld kezecske" ;)

szép estét neked.

2011. máj. 2. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!