A Need For Speed Hot Pursuit (2010) -re kene 1 magyarositas?
Figyelt kérdés
erestem mar sokat es sehol se talalok
Linkket Kuldjetek Legyszi
2011. nov. 6. 17:42
1/10 djhell válasza:
nem fogsz találni hozzá, mert megjelent magyarul is játék tehát senki nem fog azzal szórakozni, hogy csak úgy lefordítsa ha már le van alapból, ezért ink töltsd le magyarul
Torrent:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen mar talaltam 1 kisebb programot ami atirta az egszet azert Thx
2011. nov. 12. 22:23
3/10 anonim válasza:
mi volt az a progi, mert nekem is ez a problémám.
múltkor megtaláltam, de most újraraktam, és nem találom, és az egész orosz
4/10 anonim válasza:
Nekem is orosz a játék. Melyik progival írtad át?
5/10 gergo2001 válasza:
NAgyon kerlek kuldjetek egy lintet a magyarositas (programrol. Nagyon megkosszonnem
6/10 marci98 válasza:
Bigtorrent-en fent van 'Need for Speed Hot Pursuit-RELOADED néven, és teljesen magyar. Ott vannak alatta az infók róla. :)
7/10 marci98 válasza:
És ez a 2010-es ami neked kell.
9/10 anonim válasza:
Sziasztok! amikor megjelent a játék, akkor megvettem eredetiben, és itt a kódja és igy magyarnyelvű lessz nektek is ! : BBPX-9WRV-HNUC-9SK3-FVW6 :)
10/10 PISTA++++ válasza:
Kedves #9! a kód rossz azt irja hogy elérted a kódnak a maximális hosszát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!