Mit tegyek a RAR és R01, R02 stb. fájlokkal, hogy le tudjam játszani a filmet?
Letöltöttem egy filmet. Van egy mappa, abban még 3 és egy MSInfo dokumentum.
Az első mappa Cd1. Ebben van: egy R00 fájl, R01 fájl ... egészen R48 fájl-ig. + egy RAR fájl és egy SFV fájl.
A cd2 mappa tartalma szintén R00 fájl R48ig és egy RAR és egy SFV.
A harmadik mappa a Sample, ebben van egy videoklip.
Tehát a kérdéseim:
Az MSInfo dokumentum az kiírásnál meg a továbbiakban nem fontos, ugye? Az csak egy ellenőrző fájl, nem?
A Sample mappa az csak egy betekintő, példa? Tehát az sem fog kelleni nekem, jól gondolom?
MIT KELL TENNEM A CD1 ÉS CD2 MAPPÁKBAN LÉVŐ FÁJLOKKAL, HOGY EGY NAGY VIDEOKLIPET VAGY MPEG VAGY BÁRMILYEN FÁJLT KAPJAK?
Kérlek részletesen írjátok le, nem értek nagyon ezekhez a dolgokhoz, csak most itt van 3 napig töltöttem a filmet és nem tudom megnézni...
Köszi szépen előre is :) remélem érthető amit leírtam :s
Ja és media playerbe szoktam nézni tehát valami gyakori formátumba szeretném, nem valami extrába :)
Nem volt minden világos,de leírom amit én értek,remélem hasznodra lesz:
-két cd-ből-két fájlt fogsz kapni(két film)
-Ha rar a fájlok vége,akkor winrar program csomagolja ki,ha viszont növekvő számsor a vége,akkor total commanderrel/fájlegyesítés.
-másik: nem befolyásolja az eljárás,mit fogsz kapni a végén-ha esetleg media player nem játszaná le,akkor próbáld mással-nekem a kmplayer még nem okozott csalódást,de van még sok egyéb ingyenes lejátszó,ami magasról lepipálja a media playert,ne ragaszkodj így hozzá,annyire azért nem jó.
Tömörítették és tördelték a filmet.
WinRar-ral ki tudod tömöríteni, ha van TotalCommandered, az is tökéletes
TotalCommanderben belelépsz a .rar fájlba (mint egy mappába, simán duplaklikk/Enter) és kimásolod onnan a fájlt. A másik rarral ugyanígy.
Úgy kell kezelni, mintha csak egy tömörített fájl lenne, annyi különbséggel, hogy mindig legyen mellette a többi, hozzá tartozó fájl is.
Köszönöm mindkettőtöknek, sikerült.
Total commandert és winrart is felraktam, de az utóbbival sikerült csak... megzavart, hogy egyesíteni is lehetett most meg kicsomagolni is, nem tudtam, hogy ilyenkor mit kell.
e simán kicsomagoltam a 2 rar fájlt és meglett a film. A többivel nem is csináltam semmit.
Mégegyszer köszi a hozzászólásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!