Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem megy a drakan order...

Gratianon kérdése:

Miért nem megy a drakan order of the flame XP-n?

Figyelt kérdés

Kicsit nosztalgiázni támadt kedvem. Feltelepítettem ezt a játékot, elidítom megjön a main menu és mikor új játékot indítok egyszerűen kilép és kidobja a windowstól már jól ismert "Az adatok amelyekkel dolgozott elvesztek" ablakot!

Ezután eszembe jutott, hogy pár éve is ez volt a gondom és a kompatibilitásos menuben beállítottam a windows 95-t! De most ez sem működik! Mit tehetnék még?

2011. ápr. 26. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:

üdv lehet az is hogy a vga kártyád tul jó neki

ezcsak egy tipp

2011. ápr. 26. 17:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem mondtál butaságot...amikor egy pár éve játszottam vele akkor Geforce Mx 440-m volt még...de azóta újjítottam egy Geforce 6200-t! De szerintem csak meglehetne valahogy csinálni, hogy ne kelljen a kártyát ki-be pakolászni :D
2011. ápr. 26. 21:25
 3/5 anonim ***** válasza:
régebbi driver?
2011. ápr. 26. 22:28
 4/5 MRC31 válasza:

A videókártyád és az XP is tehet erről. Megoldás:

"English 445 patch"

telepítése, majd az

"Unofficial 445++ patch" és jó esetben menni fog. A videókártyád miatt az utóbbi biztosan fog kelleni, nekem Geforce 6600 LE-m van és a teljesen azonos probléma megoldódott. Nem minden VGA-ával tesztelték, ezt a readme-ben ís írják, de érdemes tesztelni. Mindkét patch letölthető innen:

[link]

2012. máj. 19. 22:04
 5/5 yaxay válasza:

MRC31!

Nekem most jött jól a tanácsod.

Megoldódott a probléma, köszi szépen!

2016. ápr. 7. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!