1 millió,lol.Jó,hogy nem dollár.......:).Gyémánt berakásos,vagy mifene?
Hát esetleg,próbáld a grafikát minimumra állítani és a felbontást a legkisebbre.
2011. ápr. 23. 09:03
12/21 P.O.C. válasza:
Bírom már, hogy a sok idióta feszt Laptopon meg Netbookon akar játszani.
Asztali gépből fele annyi pénzért, dupla olyan jó gépet lehet építeni. A jóval nagyobb játékélményről már nem is beszélve.
A hordozható számítógépek nem játékra valók, ez fel kéne már végre fogni egyeseknek!
2011. ápr. 23. 10:14
13/21 anonim válasza:
Nem vagyok idióta, csak mindkét fiamnak vettem ilyet azért hogy bárhol tudjanak játszani ha nem otthon vannak és épp ehhez van kedvük. Otthoni játékra pedig konzol való.
2011. ápr. 23. 23:05
14/21 A kérdező kommentje:
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:14
Mit feszülsz?
2011. ápr. 23. 23:23
15/21 A kérdező kommentje:
Amúgyis elmondtam,hogy van rendes számítógépem is,amivel nincs semmi gond,csak érdekelt,hogy lehet-e ezzel játszani,valami nem full extrás játékot.
Elnézézést hogy mertem kérdezni
2011. ápr. 23. 23:25
16/21 anonim válasza:
Dagadt g..i a jó k..va a..ád. Irigy s...fej vagy, semmi több. Tipikus magyar. Amúgy miből szűrted le hány kilók vagyunk? Tudod te hány munkahelyet hoztam én létre a szabadalmaimmal, micsoda munka és tudás van a hátam mögött? De hát honnan is tudhatnád, csóró hülye gyerek vagy valószínűleg. Különben nem írtál volna ilyen kedvesen. Egyébként meg az ilyen gépekkel nem csak játszani lehet ha nem tudnád. Ja, és mindjárt két millámba került, mert ugye két gyereknek kettő kell.
2011. ápr. 24. 00:39
17/21 anonim válasza:
Úgy látom a pénz tényleg nem boldogít.Nincs ennél jobb dolgod hajnali fél egykor?
2011. ápr. 24. 08:20
18/21 P.O.C. válasza:
Biztos most valami olyan helyen "tavaszol", ahol du. 4 óra van, napsütés meg pálma fák. Aki több milláért 2 db mobil erőművet vesz a gyerkőceinek, az tuti nem otthon húsvétol. :D
2011. ápr. 24. 09:47
19/21 anonim válasza:
és?
1. A kérdés nem erre irányult.
2. Hát ha neki bejött az élet? Van ilyen...
Arról meg véleményt alkotni hogy hogy neveli a gyerekeit, nem a mi reszortunk.
Le is lehetne zárni ezt a vitát.
2011. ápr. 24. 10:21
20/21 anonim válasza:
Köszönöm Sinclair ZX. Csak mivel eltűnt a sértő megjegyzés amire visszaírtam dühömben olyat is amit egyébként nem írtam volna, így most olyan lett mintha a semmire reagálnék. Gondolom kimoderálták. Sokszor még éjfél után is dolgozom egy-egy új fejlesztésen, közben pihenésképp át nézek ide. Ma például egész nap kirándulni voltunk, nemrég jöttünk meg, eszemben sem volt hogy ránézzek a gépre. Most újra dolgozom tovább, holnap esetleg húsvét végett megint lazítok majd, de kizárólag a család miatt, mert amúgy nem szeretem ezt az ünnepet, ahogy sokat nem. Ha mi nyaralni vagyunk, nem irkálok a gép előtt. Ezt még kicsit későbbre tervezem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!