Vajon miért nem frissít napok óta az Eset Smart Security-m? Más is járt így?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt semmi baja, normálisan frissített, mindig a legújabb kódot írtam be. Most meg napok óta nem frissít egy kóddal sem, pedig mindig aznapit írok be. Barátnőm is így járt, nem csak nálam van ez. Kerestem itt ilyen kérdést, de úgy láttam, hogy még nem tették fel. Esetleg újra kéne telepítenem? Köszi előre is!2011. ápr. 21. 19:37
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Az én ESET Smart Securitym valódi licenszkódos (újságkód) és mindennap, állandóan frissitett és most is normálisan frissit. Legújabb a 6062 számú.
4/4 anonim válasza:
Az ESET Smart Security fizetős vagy újságkódos, nem ingyenes program.
Teljesen töröld le a gépedről ezt a vacakot, úgysem véd semmit. Aztán töltsd le a 30 napos valódi próbaváltozatot. Aztán fizess elő a PCWORLD magazinra, havonta küldenek licenszkódot. És ez valódi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!