ESET Smart Security nem frissít az írja Server not found, mit csináljak?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 19:04
1/5 anonim válasza:
Tört vagy megvetted? Ha ez utóbbi, akkor kivédett egy komoly támadást és egy kicsit belehalt. Csökkentett mód F8, Program Files, Equi (a kék ikon) rákattintasz, megnyitod. Újrainditás és működni fog.
2/5 anonim válasza:
Itt nézd meg: Vezérlőpult, Biztonsági központ, piros vagy narancsszínű valami? Kéknek és zöldnek kell lennie. Ha nem az, akkor lejárt az előfizetésed, hosszabbitani kell. [link]
3/5 anonim válasza:
Tálca jobb sarkában kék az ikonja?
4/5 A kérdező kommentje:
Már vagy két hete narancssárga volt,de most kék.
2010. ápr. 5. 10:11
5/5 anonim válasza:
Narancssárga. Figyelés kikapcsolva. Nézd meg a Vezérlőpultban, a Tűzfal és a Virusvédelem most milyen színű? Elképzelhető, hogy a Microsoft Automatikus frissités kapcsolta ki, én is jártam már vele így. Az utolsónál be se tudott jutni a tűzfalon át, kézzel töltöttem le az IE8-ét. Szigorúra beállított ESS tűzfal ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!