Hogyan égessem le? Egy filmhez szeretnék feliratot hozzátenni.
Figyelt kérdés
De ezt előtte át kell konvertálni. Ez eddig ok, de utána hogyan tegyem hozza az srt-s fájlt? Csak simán tegyem mellé ugyanazzal a névvel?2009. márc. 2. 20:27
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi:) megpróbálom, remélem sikerül
2009. márc. 2. 20:45
3/6 anonim válasza:
Konvertálás elindításakor megadod az avi-t, aztán hozzáadod az srt-t(winavi-nál "allfiles"...convertx-nél "+"-jel), és utána indítod a konvertálást, nem előtte...legalábbis mintha ezt írtad volna...
4/6 A kérdező kommentje:
ConvertX-nel nem lehet hozzáadni az srt-t:S
Én úgy gondoltam,h először konvertálom utána lementem és neróval leégetem úgy,h hozzáadom az str-t is. Úgy nem lenne jó?
2009. márc. 2. 21:22
5/6 anonim válasza:
Az avi-t dvd-vé konvertáltad. Ha nincs beleégetve az srt, csak szgépen tudsz meghívni külső szövegfájlt lejátszás közben, dvd lejátszón nem fog menni, mivel kiírva dvd-video formátumú, nem lehet mellé tenni semmit. Ha avit írnak dvd-re akkor lehet mellé tenni az srt, és a dvdlejátszó megnyitja (ha divx képes+kezeli az srt-t). A ConvertX kezeli az srt-t, csak végig kell várni a konvetálást...legalábbis nálam ez volt. Kipróbálhatod a WinAvit is, itt az avi beolvasása után a zöld+ jelen katt és megadható az srt (allfiles lenyitva). Rövid próbát is csinálhatsz, az is egyből dvd-videóban, van, de a "preview" engedélyezésével a miniatűr ablakban látszik a szöveg is...
6/6 A kérdező kommentje:
Így csináltam: először betettem azt a filmet, amit konvertálni akartam,majd rámentem a fájlra és ott a felirat sáv hozzáadására és ott kerestem ki az str-t. És így működik. De azért köszi mdkinek:)
2009. márc. 3. 00:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!