Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A DVD íróm nem működik, mit...

A DVD íróm nem működik, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy Samsung SH-S202 DVD íróm. A sajátgép-ben megjelenik, de ha beleteszek egy CD-t vagy DVD-t, hallani hogy valamit csinál egy ideig aztán leáll és nem jelenik meg a tartalma. A lemez kiadása menüvel sem lehet kinyitni a tálcát. Drivert nem kaptam, állítólag anélkül is működnie kellene.

Az eszközkezelőben a CDROM/DVD-ROM-meghajtóknál

"TSST corp CD/DVDW SH-S202"-nek kellene megjelennie a help szerint, de nekem egészen más jelenik meg:

"BW3459U XQV551L SCSI CDROM device"

2011. ápr. 12. 14:41
 1/4 Pj0tr ***** válasza:

Vegyél egy másikat...

Viccet félretéve... Nem. Nincs más megoldás. Ha elromlott akkor ennyi. Nem egy összetett dolog amiben kicseréled az alkatrészeket.

2011. ápr. 12. 15:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Az olvasófej hibásodhatott meg! Mázgás, koszos, vagy poros, karcos....! Ha értesz a gépekhez, szedd szlét a gépet, szedd ki az olvasót, majd kösd vissza!
2011. ápr. 12. 18:09
 3/4 A kérdező kommentje:

"Vegyél egy másikat... "

Igen, én is így gondolkodtam, de ez már az új DVD író amit azért pont vettem mert azt hittem elromlott a régi :(

2011. ápr. 12. 18:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni hogy új a DVD íróm (pontosabban 2 éve vásárolt de nem használtam mert egy új számítógépet vettem nem sokkal rá, és azt használom jobbára)
2011. ápr. 12. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!