Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha letöltök egy játékot...

Ha letöltök egy játékot hogyan? Milyen programokkal lehet elindítani?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 13:05
 1/3 anonim ***** válasza:
úr isten....Valaki válaszoljon neki mert én elmegyek sírni bakker...huuhuh...feldolgozhatatlan ez amit kérdeztél.
2011. ápr. 6. 13:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Míg kedves barátunk kisírja magát, addig én válaszolok.

Letöltöd a fájlokat, összeilleszted, kicsomagolod.

Aztán telepíted. De mivel általában iso-ban, vagy más képfájlban van az anyag, virtuális meghajtóba betöltöd, és telepíted, mintha rendesen lemezen lenne.

Tudom hogy egy kukkot sem értesz belőle, de ez a válasz a kérdésedre (amiből kitűnik a hozzá nem értésed). Olvass sokat(gugli-fórumok), tájékozódj, okosodj. Vagy keress valakit a környezetedben, aki megcsinálja helyetted.

2011. ápr. 6. 13:32
 3/3 anonim ***** válasza:
igaza van az első 2 nek aki nem ért hozzá ne csinálja főleg a 2. nak mert ő megadta a válasz. mellesleg ahol letöltötted le van írva a telepítés nem?
2011. ápr. 6. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!