Nem tudok elindítani egy 21 gb -os méretű filmet, tömörített iso fájlnak látja a gép, daemon-al bemontolva meg sem nyitja, egyéb lejátszó programokkal társítva sem tudom elindítani, mivel tudnám megnézni az ilyen "csomagolású" filmeket?
Daemon Tools a legújabb?
nem ismeri fel iso ként?
ha felismeri akor VLC se tudja lejátszani?
ha nem megy az is lehet hogy kamu volt
torrentröl szedted le? nem volt FAKE irva?
az is lehet hogy megsérült valahogy
ilyen nagyfájlnál a végén újraellenörizni kelet volna? vagy csináltad?
-daemon tools, frissitések figyelése, leszedése options-nál bepipálva
-de, 21 gb-os iso fileként azonosítja, de bemountolás után sem megnyitni, sem lejátszani nem tudja
-sem a vlc, sem a media player classic home cinema 1.4..win rar iso file, de nem csomagol ki semmit a winrar
- ahonnan ezt én "kölcsönveszem", zártkörű, nincs fake, sérült az lehet akár, bytra stimmel az adatmennyiség, de eddig más nem jelezte
-nem kellett itt semmit ellenőrizni
nem kelet mit nem kelet?:)
kényszeritet ujraelenörzést kelet voln csinálni ara gondoltam:)
ha már iylen szépen megválaszoltál mident:) én meg igazán nemtudtam:S
de ha zártkörü oldal akor talán te ott feltudsz teni kérdést hogy mért nem müködik vagy mit kell csinálni stb.
nem?:)
Van sok iso kezelö
PowerISO jut eszembe most
szerintem ök az elsök akik azon az oldalon vanak hogy segíteni tudnak de hátha itt is lesz valaki:)
de ez amugy blue ray film?
van még az universal exractor is az is kitudja még az iso t is bontani meg "mindent"
és kibontva talán eltudod inditani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!