Normális, hogy ezen a konfigon szaggat a GTA SA? (Részletek lent! )
Figyelt kérdés
CPU: Intel Pentium 4 3,10 GHz
RAM: 2 GB
VGA: ATI Radeon HD3650 512MB
Ja és még nem is fullon próbálgatom... Valami tipp?
2011. ápr. 6. 12:08
11/17 anonim válasza:
Win 7be elvileg alapból benne van a Dx11
12/17 anonim válasza:
Nekem meg be kell kapcsolni a frame limitert, külömben olyan gyorsan megy hogy későn tölti be a textúrákat pedig AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ 2.2 Ghz -m van xD
13/17 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam, hogy állítgatnom kéne a Catalyst Control Center-ben, de ötletem sincs, hogy hogyan a legoptimálisabb nekem.
2011. ápr. 21. 19:58
14/17 laci9 válasza:
Tegyél bele még 2gb ramot és nem fog szaggatni!
15/17 bp1985 válasza:
a Procit egy rakás szar csoda h megy rajta...!
ez hülyeség, amit írtál. Vagy olvasd el, melyik játékról van szó. 1,7-es cerkán, 512 rammal, 64mb-os vga-val elindul, és nem szaggat.
16/17 anonim válasza:
Balcsix:
Anyád!
Nekem szarabb a procim mégis elfutkos rajta ez.
17/17 VODKA0710 válasza:
Catalyst Control Center-be olyan sokat nem tudsz javítani. Nekem mondjuk úgy a legjobb, ha ki van kapcsolva minden teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!