Melyik videó szerkesztő programot ajánljátok?
Figyelt kérdés
Egy nem túl bonyolult magyar nyelvű videó szerkesztő programot szeretnék letölteni ami aránylag jó minőségű. Ti mit ajánlotok?2011. ápr. 5. 18:42
1/7 anonim válasza:
Nagy választék nincs. A Winben benne van a movi maker
Majdnem ugyan olyan a VideoSpin.
2/7 anonim válasza:
Én bátran ajánlom a Windows Movie Makert.
3/7 anonim válasza:
Magyar nyelvű, az csak az alap Windows Movie Maker. Minden gépen rajta van, alapból, így telepíteni nem kell, de ne várj tőle sokat...
4/7 A kérdező kommentje:
Hát eddig a Windows Movie Maker-el csináltam videókat, de én valami másra gondoltam, vagy jöhet angol is csak ne legyen túúúúúl bonyolult :) Amúgy köszi a válaszokat.
2011. ápr. 6. 16:34
5/7 anonim válasza:
Általában a szerkesztők kissé bonyolultak. Mivel elég sok mindent kell vele csinálni.
Olyan nem igen van, hogy rányomsz és kész.
6/7 anonim válasza:
Sony Vegas Movie Studio HD Platinum 10
Én ezt használom, és nagyon szeretem. Angol, és kissé bonyolultnak tűnik, de könnyen meg lehet tanulni.
7/7 A kérdező kommentje:
Hát azért én sem olyanra gondoltam, hogy rányomok és kész..:D Csak ne túl bonyolult legyen, nem az, hogy egyáltalán ne legyen bonyolult. Amúgy köszi a válaszokat!:)
2011. ápr. 8. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!