Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy kezdjek el egy prezentációt?

Hogy kezdjek el egy prezentációt?

Figyelt kérdés

Így jó?

Köszöntöm a tisztelt zsűrit és a tisztelt hallgatóságot. Először engedjék meg hogy bemutatkozhassak xy, ezt-azt választottam előadásom témájának. S akkor kezdjünk is bele. Más ötlet?

2011. ápr. 3. 09:04
 1/3 anonim ***** válasza:

ha ezt mind leírod az első diára, úgy körberöhögnek, hogy csak úgy füstölni fog rólad a szégyen

protokol dolgokat SZÓBAN ejtünk meg, nem pedig a vetítésben!

A vetítés tárgya maga a választott téma legyen! Semmi más!

2011. ápr. 3. 10:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Azt tudod ugye, hogy ennek csak annyi köze van a számítástechnikához, hogy a gépen mutatod be a dolgot? Ha táblán vagy papíron mutatnád, hova írnád a kérdést? Légyszi gondolkodj el ezen... :P

Amúgy én úgy csinálnám, hogy az első dia teljesen üres, csak háttér, és berepül, hogy köszöntöd a kedves hallgatóságot. Ekkor szóban bemutatkozol, mondasz magadról pár szót, majd kattintasz egyet és berepül az előadásod témája is. Majd erről is beszélsz, hogy miért pont ez meg ilyesmi...

Szerintem a legjobb, ha a diákon kevesebb szöveg van, viszont te mondod a szöveget. (Gondolj bele, ki fogja elolvasni a dián a sok szöveget, ha úgyis elmondod te is. :D) Helyette viszont több kép, részlet a dologból, stb.

2011. ápr. 3. 10:17
 3/3 anonim ***** válasza:
egyetértek az előzővel
2011. ápr. 5. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!