Netről leszedtem egy sorozatot divXben angolul. Meg hozzá az srt fájlokat, van olyan progi amivel mindenféle konvertálás nélkül simán csak rárakja a feliratot? Nem akarom mpeg be konvertálni de a dvd-játszón szeretném nézni
Innen töltöttem:
5x01 részt, felirattal.
Másik progit használtam (Format Factory) és jó lett. Wd Tv médialejátszó és a divx-es dvd-m is lejátsza (igaz csak pendrive-ra raktam rá, de az mindegy, hogy hol a fájl).
Egyébként fura, de a főcímig nincs felirat, de eredetileg se (mármint az .srt fájl is 3:11-től kezdődik). Utána viszont ahogy átpörgettem, végig van.
Leírom pontosan, nagyon egyszerű:
Format Factory innen le:
Feltelepít, elindít.
Bal oldali oszlopban Mindent->AVI gomb
Felugró ablakban Fájl hozzáadása, megkeresed a gépeden az avi-t. OK
Kimenet beállítása gomb-Baloldalt lentebb További felirat+jel - További felirat sor legvégén van három pont ... - rákattintva megkeresed a feliratot.
A felirat méretén változtathatsz, máson ne.
Jobb felső sarok OK, OK.
Felül középtájt van az Indítás gomb.
Elméletileg ennyi.
Elméletileg az Indítás melletti Beállításokban lehet megadni a célmappát, illetve a feliratoknál is lehet babrálni, szín, ilyesmi, DE ezt még a munka előtt.
Remélem menni fog, majd szólj. Sok sikert:)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!