Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Netről leszedtem egy sorozatot...

Netről leszedtem egy sorozatot divXben angolul. Meg hozzá az srt fájlokat, van olyan progi amivel mindenféle konvertálás nélkül simán csak rárakja a feliratot? Nem akarom mpeg be konvertálni de a dvd-játszón szeretném nézni

Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 14:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
megaupload ról szedtem le a sorozatot, a te linkedről meg a programot. L word 5. és 6. évad ami feliratos, 5évad 1.részét bírtam feliratozni, a kettest már háromszor végigvittem a progival és semmi. ha sikerül írd meg mindenképp, hátha rájövök mit csinálok rosszul, bár semmit nem tettem máshogy mint az első résznél
2011. ápr. 2. 20:02
 12/12 legendavagyok01 ***** válasza:

Innen töltöttem:

5x01 részt, felirattal.

Másik progit használtam (Format Factory) és jó lett. Wd Tv médialejátszó és a divx-es dvd-m is lejátsza (igaz csak pendrive-ra raktam rá, de az mindegy, hogy hol a fájl).

Egyébként fura, de a főcímig nincs felirat, de eredetileg se (mármint az .srt fájl is 3:11-től kezdődik). Utána viszont ahogy átpörgettem, végig van.

Leírom pontosan, nagyon egyszerű:

Format Factory innen le:

[link]

Feltelepít, elindít.

Bal oldali oszlopban Mindent->AVI gomb

Felugró ablakban Fájl hozzáadása, megkeresed a gépeden az avi-t. OK

Kimenet beállítása gomb-Baloldalt lentebb További felirat+jel - További felirat sor legvégén van három pont ... - rákattintva megkeresed a feliratot.

A felirat méretén változtathatsz, máson ne.

Jobb felső sarok OK, OK.

Felül középtájt van az Indítás gomb.

Elméletileg ennyi.

Elméletileg az Indítás melletti Beállításokban lehet megadni a célmappát, illetve a feliratoknál is lehet babrálni, szín, ilyesmi, DE ezt még a munka előtt.

Remélem menni fog, majd szólj. Sok sikert:)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. ápr. 2. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!