Netről leszedtem egy sorozatot divXben angolul. Meg hozzá az srt fájlokat, van olyan progi amivel mindenféle konvertálás nélkül simán csak rárakja a feliratot? Nem akarom mpeg be konvertálni de a dvd-játszón szeretném nézni
Ezt értsük úgy, hogy továbbra is avi maradjon (elvégre nem akarsz konvertálni)? Vagyis a dvd lejátszód ezek szerint lejátszik avi-t, de nem támogatja feliratokat?
Nagyon sok program létezik hozzá:
AviSubtitle
Winavi
Virtualdub
Any Video converter
Azért arra ne számíts, hogy pikk-pakk néhány másodperc alatt kész,ez mindenképp konverzióval jár.
Gondolom a két fájl neve tökéletesen egyezik (.srt, .avi véggel).
Megmondod a lejátszó pontos típusát?
Ez csak egyedi eset, vagy semmilyen avi mellé nincs felirat?
Az angol kezelési útmutató alapján tud .avi és .divx kiterjesztésű fájlok mellé feliratot megjeleníteni:
Idézet:
You can change the subtitles if the divx video file has an .avi or .divx extension and contains subtitle information within the same file.
Bár a végén nem tudom mit ír, milyen információt kellene tartalmaznia a fájlnak?
nem tudom mi a baj mert sok avim van amihez van felirat több nyelven is csak azokat nem én írtam lemezre, szóval nem tudom mit csinálok rosszul,
azóta kipróbáltam 2 progit, de egyik sem tudott mit kezdeni az avikkal sub2avi, avisub. már tényleg nem tudom mi a baj. amúgy mikor ráírtam lemezre az avit meg az srt-t és benyomtam a subtitle gombot a távirányítón azt írta no subtitle added... feladom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!