Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerinted melyek azok a...

Szerinted melyek azok a programok, ami véleményed szerint kihagyhatatlanok telepítés után? (többi lent)

Figyelt kérdés

Windows XP-ről beszélünk. Szerinted melyek ezek a programok? Amiket te úgy gondolod, hogy fontosak a gépen.

Gondolok például olyanra mint utorrent, nero, firefox, winamp... Nem feltéltlenül olyanra kell gondolni, amit hasznosak. Hanem ami neked fontos, mert szereted. De lehet az akár hasznos is. :)

2011. márc. 29. 10:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Oké :)
2011. márc. 29. 15:34
 12/15 anonim ***** válasza:

Először Comodo tűzfal

(majd XP tűzfal kikapcs, install Comodo secure dns nélkül!)

Aztán

Avira antivírus (egyből fel is rakom)

Firefox -az IE-t ezután nem is használom többet :]

Firefox plugin: Java, Flash, Silverlight

Firefox Ad-don: Flashblock, DownThemAll

Majd a többi, nem pont sorrendben:

Total Commander, XnView, Winamp, Jetaudio vagy KMplayer vagy OpenSubtitlesPlayer (még nem döntöttem), Malwarebytes Antimalware, Winrar, 7-Zip (a multivolume 7z arhívumot nem csomagolja ki a winrar, ezért kell), Photoscape, CCleaner, Recuva, Eraser, Unlocker, Daemon Tools Lite, ImgBurn, Sandboxie, Everest, EAC, Flac, Flac frontend, Lame, Razorlame frontend, DVD Decrypter, SumatraPDFPortable, VectorClock.

Na ezzel már el lehet lenni..

2011. márc. 29. 17:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Oops, a jó öreg Paint Shop Pro 4.12 kimaradt! Nem nagy szám ma már, de én sem vagyok grafikus, viszont a MSPaint önmagában még nekem is kevés :)
2011. márc. 29. 17:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Sok időtől ( next next next :D) ment meg egy-egy telepítésnél.

Szívesen a linket :)

2011. márc. 29. 17:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Hazaértem, nekem ezek a fontosak:

Firefox

OpenOffice

Gimp

Foxit Reader

Evince

ImgBurn

Everest

2011. márc. 29. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!