Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerinted melyek azok a...

Szerinted melyek azok a programok, ami véleményed szerint kihagyhatatlanok telepítés után? (többi lent)

Figyelt kérdés

Windows XP-ről beszélünk. Szerinted melyek ezek a programok? Amiket te úgy gondolod, hogy fontosak a gépen.

Gondolok például olyanra mint utorrent, nero, firefox, winamp... Nem feltéltlenül olyanra kell gondolni, amit hasznosak. Hanem ami neked fontos, mert szereted. De lehet az akár hasznos is. :)

2011. márc. 29. 10:29
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
A telepítés után részt hagyjuk. Az a lényeg, hogy szerinted mi kell egy gépre.
2011. márc. 29. 10:30
 2/15 anonim ***** válasza:
CCleaner, Smart Defrag, Wise Disk Cleaner, Wise Registry Cleaner, EVEREST, ESET Smart Security, Total Commander, VLC media player, Winamp, Nero, Mozilla Firefox, Format Factory, WinAVI Video Converter, DAEMON Tools, Malwarebytes' Anti-Malware (állandó védelem nélkül, heti 1x vagy 2 hetente 1x lefuttatni) minimum enniy :)
2011. márc. 29. 10:38
 3/15 anonim ***** válasza:

Hopp' amit kihagytam :D

Flash Player IE, non ie változatok, Java, Adobe Reader, Adblock Plus a Mozilláshoz... Ha még eszembe jut valami írok :D

2011. márc. 29. 10:41
 4/15 anonim ***** válasza:

Telepítés után a következő sorrendben telepítem a számomra legfontosabb dolgokat:

Firefox, total commander, daemon tools, avast, google talk, msn, office, photoshop, premiere, acrobat pro, after effects, o&o defrag, kmplayer, winamp.

Utána jönnek a játékok, és egyéb nem fontos dolgok. :)

2011. márc. 29. 10:42
 5/15 anonim ***** válasza:
Telepites es driverek utan nalam: Panda Cloud, Daemon Tools, Office, Acrobat Reader, Total Commander, Winamp, GomPlayer, Opera, Firefox, Timed Shutdown, Google Earth, Hattrick Organizer, Yahoo Messenger, yTorrent. Kb ezek a legfontosabbak szamomra, utana johet a tobbi.
2011. márc. 29. 10:48
 6/15 A kérdező kommentje:
Hú de szép listák. :) Pont ilyenekre gondoltam. Jó ezeket olvasni, hogy kinek mi fontos. Jöhetnek még. :)
2011. márc. 29. 10:57
 7/15 anonim ***** válasza:

Google Chrome ( + allmangareader addon)

Avast Home Edition

CCleaner

Auslogics Discdefrag

Foxit reader (Pdf-ekre)

Libreoffice ( MS illetve OO helyett)

Notepad++

VLC media player (it playes everything :))) )

Pidgin (nem szeretem a windows live messengert)

Utorrent

Ha ERŐS neted van (ez fontos!), akkor javaslom ezt az oldlat ->

[link]

Itt népszerű, gyakran használt progik telepítőfájlait tölti le és telepíti fel egyetlen exeből (azért szeretem mert sokat a fennt említettek közül egyetlen katt-al fel tudok rakni, toolbar ill. egyéb ocsmányság mentesen :))

2011. márc. 29. 11:23
 8/15 A kérdező kommentje:
A nap leghasznosabb kommentje számomra! Köszönöm a linket. Még nem ismertem. Örülök neki. :)
2011. márc. 29. 11:26
 9/15 Betthinah válasza:
NOD32, Nero, MSN, Google Chrome, uTorrent, IMVU, aTube Catcher, Total Commander, WinRAR, Daemon Tools.
2011. márc. 29. 13:52
 10/15 anonim ***** válasza:
Majd otthon megírom én is a listát.
2011. márc. 29. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!