Szerinted melyek azok a programok, ami véleményed szerint kihagyhatatlanok telepítés után? (többi lent)
Windows XP-ről beszélünk. Szerinted melyek ezek a programok? Amiket te úgy gondolod, hogy fontosak a gépen.
Gondolok például olyanra mint utorrent, nero, firefox, winamp... Nem feltéltlenül olyanra kell gondolni, amit hasznosak. Hanem ami neked fontos, mert szereted. De lehet az akár hasznos is. :)
Hopp' amit kihagytam :D
Flash Player IE, non ie változatok, Java, Adobe Reader, Adblock Plus a Mozilláshoz... Ha még eszembe jut valami írok :D
Telepítés után a következő sorrendben telepítem a számomra legfontosabb dolgokat:
Firefox, total commander, daemon tools, avast, google talk, msn, office, photoshop, premiere, acrobat pro, after effects, o&o defrag, kmplayer, winamp.
Utána jönnek a játékok, és egyéb nem fontos dolgok. :)
Google Chrome ( + allmangareader addon)
Avast Home Edition
CCleaner
Auslogics Discdefrag
Foxit reader (Pdf-ekre)
Libreoffice ( MS illetve OO helyett)
Notepad++
VLC media player (it playes everything :))) )
Pidgin (nem szeretem a windows live messengert)
Utorrent
Ha ERŐS neted van (ez fontos!), akkor javaslom ezt az oldlat ->
Itt népszerű, gyakran használt progik telepítőfájlait tölti le és telepíti fel egyetlen exeből (azért szeretem mert sokat a fennt említettek közül egyetlen katt-al fel tudok rakni, toolbar ill. egyéb ocsmányság mentesen :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!