Miért akadoznak az Unreal Engine 3-as játékok?
Ugyanaz a konfigurációm mint ami 2 évvel ezelőtt is volt.A Medal of Honor Airborne meg a Singularity megy maximum grafikán, de néha nagyon beszaggat ezzel rontva a játékélményt. Hozzáteszem hogy két éve ezek a játékok szintén max grafikán meg sem rezdültek. De az összes Unreal Engine-es játékkal így vagyok. Köztük a Penumbrák is. Igaz azok nem UE-sek de most már azok is akadoznak néha néha.Idáig meg semmi bajuk nem volt =S A gépház pormentes mert nemrég tisztítottam de attól sem változott semmi.
Konfigom:
Asus m2n e sli
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+
3 GB Ram
Nvidia Geeforce 7900 GS 256 MB Ram
(volt már újrarakva de tényleg ugyanez volt a konfigom és nem akadozott semmi)
Kedves előző.
Sajnos nem olvastad végig a kérdésemet. Azt írtam hogy ugyanezen a konfigon ugyanezek a játékok régebben mentek. Most is mennek de úgy hogy kb 10 másodpercig minden frankó...beszaggat 4 másodpercig kb és utánna megint jó, de így oda a játékélmény...Szoftveres lehet a probléma.Csak nem tudom mit rakjak fel gyorsítóként ami anno esetleg fennt volt =S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!