Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mihez kell társítani az srt-t?

Mihez kell társítani az srt-t?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

egyike vagyok azoknak akik olyan jól értenek a számítógéphez, hogy eltársították az srt-t, így most a lejátszóim (sem a WMP sem az SMP nem tudja kezelni), goole-ön már utánna kerestem, találtam is megoldásokat, meg itt gyakorikérdéseken is volt ilyen, de a gondom az, hogy egy hete lett windoes7-em, és azt az elérési útvonalat nem találom amit ajánlottak.

Tudnátok segíteni?

Még egyszer a kérdésem:

Rosszul társítottam az srt-t, így nem tudja érzékelni a lejátszó, megtudnátok mondani, hogy windows7-nél ezt hogy lehet visszaállítani, vagy megoldani?

2011. márc. 27. 16:32
 1/8 anonim ***** válasza:
filmhez akarsz feliratot?
2011. márc. 27. 16:46
 2/8 A kérdező kommentje:
filmhez, sorozathoz
2011. márc. 27. 16:58
 3/8 A kérdező kommentje:
számomra az is segítség lenne, ha megnéznéd, hogy neked mihez van társítva.
2011. márc. 27. 17:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a jegyzettömbhöz van társítva, de az tökmindegy, hogy mihez van társítva, ha a felirat meg a film neve ugyanaz akkor a lejátszóprogram automatikusan meg fogja jeleníteni.
2011. márc. 27. 21:09
 5/8 A kérdező kommentje:

ennyire amatör nem vagyok, ugyan az a avi cime mint az srt-é, jegyzettömbnek társitottam, de nem jó.

egy mappába van az avi és a felirat is, ráhúzom a filmet a lejátszóra(smp), és a felirat fület lenyitom, ott az srt, tehát érzékeli, csak nem jeleniti meg.

2011. márc. 27. 21:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor próbálj ki más lejátszót, ezt a kettőt ajánlom:

[link]

[link]

2011. márc. 27. 21:36
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi, csak nekem nagyon bejött az smp.
2011. márc. 27. 21:44
 8/8 anonim ***** válasza:

akkor másik verziót belőle, mert sztem az a xar.

vagy bsplayer.

2011. márc. 27. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!