Hogy lehetśeges h Vista m van 32-bites és a ( sajátgep/információk ) felismeri a 4Gb ramot?
Figyelt kérdés
2011. márc. 23. 17:07
22/26 anonim válasza:
a kép szerint 3314 mega ramot használ a gép, ha jól látom
23/26 P.O.C. válasza:
Mint mondtam, minimum 64 -bites rendszer kell! 4 GB és afölött nem érdemes szórakozni 32-bites Windows-al!
Az meg csak egy dolog, hogy felismerteted a rendszer tulajdonságokkal, attól még használni nem fogja a gép az hót ziher!
A többi lényeges információt meg már elmondtam....
Üdv.
24/26 P.O.C. válasza:
Amúgy meg az integrált videokártyád ígyis-úgyis le fog csípni valamennyit a rendszermemóriából, ezt nem kerülheted el, csak a mértékét módosíthatod a BIOS-ban. (Persze nem ajánlott, főleg ha az AERO felület is be van kapcsolva).
25/26 anonim válasza:
Miért kéne min. 64 bites?Nekem 32 bites gond nélkül érzékeli a 4gb ramot(win7) tesség kép:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!