Megéri átváltani az avastra?
jelenleg eset smart security-m van és szeretnék váltani az avastra megéri?
A válaszokat előre is köszönöm!
19:26-os
Ez egy általános félreértés hogy 2 virusirtó ütközik
Ez csak akkor lehetséges ha az egyik nod32 a másik meg egy más nevü
Azért riszat be akkor a virusirtó mert a nod32 alapjában egy "virus"(ellenvirus)
tehát egy avast meg egy northon vagy valami nem akad össze csak ha az egyik nod32
Szerinted ez a válasz nem hasznos.
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 19:29
---------------
csak a százalékot kell nézni :D
Hozzá nem értőkre nem kell adni.
eset smart security igazi kóddal,legyen az pc gurus..ha ilyen kinai kodokat irsz be vagy ami nem legális tapasztalatból mondom nem az a frissités az,aminek kéne lennie..illetve nem frissiti az virusirtó moduljait sem :)
jó beállitásokkal (minden kiterjesztett heu-ra,és alapos átvizsgálásnál nézzen át mindent)igenis nagyon jó program..tűzfal tanuló módba 15 napig,utána az is nagyon megfog mindent..inkább ez mint az avast..tapasztalat :)
-egy infó szakos-
Jaj,jönnek itt a nagy emberek hogy eset a jó eset a király eset még a háztartást is vezeti helyettem.
Csak hogy nem.Ameddig Esettel újraraktam 8szor a gépem,addig avasttal 2szer.Avast sokkal megbízhatóbb ESS-nél.
----Egy valódi informatika szakos----
Én már nagyon sok vírusírtón vagyok túl...
És az AVG-t ajánlom (igen, azt a ratyi sz*rt!)
Aki meg nem ért hozzá, annak elmondanám, hogy AVG vírusadatbázisa sokkal régebbi, mint az esetnek, avastnak, meg ezeknek az új szutykoknak. És mivel az adatbázisuk baromi régi, oylan vírusokat is felismer, amiket a többi nem.
Plusz nincs agyoncicomázva és nem eszi meg a memória 90%át miközben szkennel. Ráadásul van free verziója (fizetős csak cégeknek éri meg, email scan, meg ilyesmik vannak benne)
Szóval maximálisan csak azt tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!