Megéri átváltani az avastra?
Figyelt kérdés
jelenleg eset smart security-m van és szeretnék váltani az avastra megéri?
A válaszokat előre is köszönöm!
2011. márc. 21. 19:21
2/19 anonim válasza:
nekem is avast van már évek óta.Elég sok dolgot megfog és nem olyan mint a kasperkay ,hogy tanulnia kell mert minden percben 5x jelez vírust.
Persze próbálj ki többet ,de vigyázz 1x re csak 1 vírusirtó legyen a gépen mert összeakadhat a 2.
3/19 anonim válasza:
Avira nekem nem jött be. Szerintem az ESET SMART SECURITY tökéletes. Én nem cserélném le a helyedben! Ha muszáj, inkább Avast-ra, de semmiképp se Avirára.
4/19 anonim válasza:
nekem avast van és k***a jó mindig minden virus-t bejelez de nem csak virust hanem kémprogit is jelzi havi frissités (szinte) nagyon gyors és hatékony sztem megéri
5/19 anonim válasza:
19:26-os
Ez egy általános félreértés hogy 2 virusirtó ütközik
Ez csak akkor lehetséges ha az egyik nod32 a másik meg egy más nevü
Azért riszat be akkor a virusirtó mert a nod32 alapjában egy "virus"(ellenvirus)
tehát egy avast meg egy northon vagy valami nem akad össze csak ha az egyik nod32
6/19 anonim válasza:
Eset az eddigi legjobb vírusírtó, ne cseréld le.
7/19 anonim válasza:
Az ESET egy fos. Aki kipróbálta az tudja! Aki csak híreket hall, az nem! Én mindenképp az Avast!-ot ajánlom!
8/19 anonim válasza:
Ha eredeti kóddal használód,avagy újság kód akkor hagyjad,mert igen is jó.. Nagyon régóta használóm sosem volt gondom,ellenben az avastal..
10/19 anonim válasza:
Húú ha jó lenne az avast annyit nem szop*am volna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!