Érdemes frissítenem a Vistát Windows 7-re? Vettem egy 1,8 Mhz-es laptopot és vista van rajta. (a RAM 2GB DDR2)
NE haragudj de a Vistáról megvan a véleményem ami nem a legjobb.Win 7 ajánlott gépigénye 1Ghz ami nálad sima ügy.
Amit ajánlatok neked : Win 7 Starter (Nincs benne Aero ami a látványért felelős és a procit illetve a ramodat zabálja)
1,8Mhz-en nem fut el a W7.
Még a Win 3.1 sem!
Üdv:)
Érdemes lecserélni És Futni fog rajta
Csak rendesen bekel konfigurálni .
+ a visztás driverek is jók a win7 nek de nem mindegyik
tehát ha lehet inkább win7 drivereket használj
Igen, buherált, de nagyon ésszel van összerakva. Tetszik, pedig párhuzamosan használtam egy eredeti Enterprise-zal. Semmi hiányossága nincs, cserébe millió előnye, hogy amit az eredetin ki kellett kapcsolnom, az ezen már ki volt.
Anno én is teljes XP-vel indultam, most pedig már alig lehet ráismerni. Akinek másak az igényei, úgyis buherálja magának is.
Sajnos a vistáról nincs tapasztalatom, sose volt a gépemen.
Most így első látásra elég jól megy a gépen. Bár még nem "izzasztottam" meg a gépet.
Kicsit szokatlan az asztali menüje a win7 után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!