Milyen vírusirtót vegyek? Részletek lent.
Ha venni akarsz, akkor mindenképpen a Kaspersky Internet Securityt ajánlom, igaz, csak az AV-t használom, de az eddig bejött, mindent megfog, a tesztek szerint pedig a tűzfala a legjobb a kategóriájában.
Hogy a gépet mennyire lassítja, az változó. Én közepes gépen nem vettem észre lassulást...
Köszönöm a gyors válaszokat!
Igazán nem akarok egy programot sem lenézni,de most két komplex vírusirtó között gondolkodom!
Kaspersky internet security 2011 vs norton 360 5.0
Őszintén szólva, nem vagyok biztos benne, hogy szükséged van erre. Nekem Microsoft Security Essentials van egy egyszerű Windows Tűzfal mellett és eddig semmit nem kaptam még be, mert ésszel netezek - és mindez ingyen van.
De ha mégis vírusirtóba ölnéd a pénzed, nem beszéllek le. A Kaspersky-t sokat ajálnják, de a Nortonról már kevesebb jót hallani. A 3-as Nod32 óta én nem bízok az Esetben, nekem sok erőforrást zabált anno.
Egy próbát tennék a helyedben a Kasperskyvel.
Én is a Kaspersky-re adnék egy voksot, mert a Norton, bár jó, de tényleg fogja a gépet gyakran.Ráadásul uninstallálni is nehéz, és még most is van pár darab a gépemen belőle, ami drasztikusan lassítja a gépem, de törölni persze sehogy nem engedi.
De ha adhatok még egy ötletet, akkor a VIPRE: Premium AntiVirus lenne: hogy miért is?Elsőként a többi vírusirtóval szemben a legelőnyösebb, hogy elég egyszer megvenni az életre szóló licencet, és többi nem kell vásárolnod vírusirtót.Automatikus frissítések naponta minimum 2, de van, hogy naponta ennek a 2x-se jön.Nagyon jó védelemmel rendelkezik, mivel én a interneten szabadon bóklászok, naponta lefuttatok egy teljes körű víruskeresést, és mindig talál sütibejegyzéseket megfertőzve, vagy vírusokat is(persze mielőtt települnének, azokat is megakadályozza).Letisztult kezelőfelület, a CPU-m egy (Intel Celeron D 2,80GHz; 1GB RAM; nVidia GeForce 6200 256MB) gépen sosem megy fel 50% felé.A tűzfal automatikusan tanul, nagyon jól szűri a netet.Ráadásul elég korrekt áron, mindössze 24 990 forintért.Én nem bántam meg, hogy megvettem, persze nem tagadom, hogy a Kaspersky se rossz, de egy 5 éve alatt ezen a linken nézd meg, mennyit költesz rá, míg az életre szólóval egyszer kell elköltened, és többet nem is kell fizetned érte: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!