Telepítésben kéne segítség. Ötletek? Bővebben lennt
Figyelt kérdés
Eddig mindig tudtam játékot telepíteni, mert csak be kellett rakni a .iso filét Daemon Tool-sba. De most leszedtem magyarul a fifa10-et és nem tudok továbblépni, mert nincs .ISO fájl amit be kéne rakni a Daemon Tool-sba. Ilyenkor mit tegyek? (Mást nem lehet megynitni ott, mert amikor a Daemon Tool-sal megnyitom a fifa mappát, akkor nincs ott semmi. Máskor ott szokott lenni az ISO.
Ha nem tudtok segíteni, akkor egy magyar szinkronos ISO-s fifát belinkeltek az is jó
2011. márc. 17. 20:36
11/13 A kérdező kommentje:
Hmm. Nem volt semmi. Rákattoltam a WinRaros cuccra, kinontás ide leokéztam. Majd megnyiottam a Daemon Tool-st és csak a readme mappa volt ott. Nem volt semmi ISO
2011. márc. 17. 21:22
12/13 anonim válasza:
Biztos,hogy PC verziót szedted le?Nem X-box osat
mert akkor nem láthatod..
13/13 A kérdező kommentje:
Na mindegy...Nem eröltetem. Inkább leszedek egy olyat amiben van ISO is, csak nem találok magyar szinkronosat -.-
2011. márc. 17. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!