Nem értem miért kell lehurrogni azokat a felhasználókat akik windows xp használnak a rendszerükön. Ameddig nem volt windows 7 addig az xp volt az isten....
2011. márc. 11. 15:03
1/6 anonim válasza:
mert az emberek f*zok enei lehurrognak mert vistát haszáok..am a win7 és a vsta több szempontból is joobbb és roszabb mindt az p..sosem lehet tökéletes oprenszert csinálni.. :P
2011. márc. 11. 15:04
2/6 anonim válasza:
1. jesszus.
semmi baj az xp-vel minden op-nak van előnye is meg hátránya is. valamikor a 98-at istenítették. van akiknek minden xar ami régebbi, ne foglalkozz velük.
2011. márc. 11. 16:08
3/6 anonim válasza:
Mert most nagyon menő a win7, mivel az az új.
Én is maradtam az xp-nél.
Az a baj, hogy aki szerint jobb a win 7, mint az xp, az nem ért hozzá. Gondolom valami nagy informatukisok mondtak ilyen baromságokat, hogy nem jó az xp. Szerintem sokkal jobb.
2011. márc. 11. 16:24
4/6 anonim válasza:
Nem égő, ez baromság. Attól nem leszel menő, hogy milyen oprendszert használsz :) De az tény, hogy már eljárt felette az idő. Vista egy fostartály volt, az tény, de Win7 elég jól össze van rakva. Sok hasznos újítás van benne, ami kényelmesebbé teszi, előszőr én is idegenkedtem tőle, de mostmár semmi pénzért nem mennék vissza XP-re.
2011. márc. 11. 16:35
5/6 anonim válasza:
már mértlenne égő!?:D bár, ahogy az előző válaszoló is írta, én is már 7-et használok az XP helyett, és tényleg jó a 7 (bár vannak hülyeségei az tény), de az XP viszont már egy igazán stabil, kiforrt op. rendszer, és semmi baj nincs vele, egyáltalán nem égő ha olyanod van, sőt.
2011. márc. 11. 17:07
6/6 anonim válasza:
Miért lenne égő? Egy ideális világban mindenki azt használná, amelyik neki tetszik. :)
Egyetlen baj van az XPvel: a drága Microsoft elfeledve az XPből származó bevételét, már nem ad ki frissítéseket a rendszerhez, így a biztonsági réseket egyre jobban kiaknázzák a vírusok és hackerek. Szóval nem túl biztonságos XPt használni, de ettől még jól beállítva nagyon jó az XP is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!